branko cuic: „întotdeauna un meci între cluj şi sibiu este un derby”. şi-a revenit sealsClujenii sunt încrezători în şansele lor înaintea partidei de sâmbătă seară de la Cluj cu CSU Sibiu. Americanul LeVar Seals a reluat antrenamentele după accidentarea de la Tg. Mureş.

Într-o declaraţie oficială postată pe www.u-mobitelco.ro, jucătorul sârb Branko Cuic crede că Sibiul este mai periculos în meciul de sâmbătă de la ora 18.00, faţă de partida din turul campionatului. “Suntem increzatori in noi si ne dorim sa castigam sambata. Intotdeauna un meci intre Cluj si Sibiu este un derby, intotdeauna au fost meciuri incitante intre cele doua echipe. Sibiul a avut mereu jucatori talentati, care joaca din instinct. Pentru retur au adus doi baschetbalisti sarbi si cred ca echipa va fi mult mai organizata. Ii respectam, dar credem in fortele noastre, credem ca putem invinge. Noi jucam de trei ani impreuna, ne stim foarte bine si cred ca acesta este marele nostru avantaj” a spus Cuic pe u-mobitelco.ro. Şi Marcel Tenter, antrenor principal “U” Mobitelco vede Sibiul mai puternic faţă de turul campionatului. “Sibiul s-a intarit in pauza competitionala, au batut intr-un meci amical pe BC Mures si au fost aproape de Ploiesti in prima etapa. Este clar ca nu sunt multumiti de pozitia lor in clasament, deci vor incerca tot ce e posibil pentru a intra in play-off. Este o lupta foarte stransa intre mai multe echipe ce au ca scop calificarea in play-off si Sibiul este una dintre ele. Au facut trei transferuri bune pentru ei: Herndon, care cunoaste atmosfera de acolo si doi sarbi, Markovic si coordonatorul Atanackovic, care, desi a facut cateva greseli cu Ploiesti, este un jucator foarte util echipei” a spus acesta pe u-mobitelco.ro.

Revine Seals

Meciul de la Cluj va fi unul la care antrenorul Prakuraitis va avea la dispoziţie toţi jucătorii. LeVar seals revine şi el după accidentarea de la Tg. Mureş. Americanul a reluat de ieri antrenamentele la capacitare maximă şi va fi cu siguranţă pe teren în partida disputată contra echipei la care a evoluat înainte de a merge la Otopeni. Meciul de sâmbătă este în direct pe TVR3

Ultima oră

Comentariul meu