video- vezi cum va arăta târgul de paşti din piaţa mare

video- vezi cum va arăta târgul de paşti din piaţa marePrima ediţie a Târgului de Paşti, desfăşurată anul trecut în perioada 26 martie – 6 aprilie, s-a bucurat de un real succes. Obişnuiţi deja cu Târgul de Crăciun ajuns la cea de a patra ediţie, sibienii s-au arătat receptivi şi faţă de un târg dedicat sărbătorii pascale, ceea ce i-a încurajat pe organizatori să continue cu o a doua ediţie.

Primele flori de primăvară, dulciuri, ouă colorate şi cadouri îi vor aştepta pe sibieni în Piața Mare, în perioada 14-24 aprilie 2011, zilnic între orele 10 şi 19.

Începutul unei tradiţii

Dorind să creeze o tradiție, precum cea a Târgului de Căciun, Târgul de Paști 2011 se mută în Piața Mare și oferă vizitatorilor o gamă mai largă şi mai variată de produse. Dacă anul trecut pe strada Nicolae Bălcescu au fost amenajate doar 10 standuri, anul acesta numărul lor se va dubla. De asemenea, comercianţii vor fi atent selecţionaţi de organizatori, la fel ca şi anul trecut, astfel încât târgul să ofere vizitatorilor doar produse de calitate.

Noutăți

Beneficiind de un spațiu mai generos, organizatorii au pregătit şi câteva atracții inedite: oul uriaș de Paști, mica Grădină zoologică și Terasa primăverii unde se pot servi în aer liber băuturi calde și răcoritoare alături de produse proaspete de patiserie.

Oul gigant

Ca semn distinctiv, Târgul de Paști va avea un ou de Paști gigant. Acesta va fi decorat de primăvară, cu flori și ouă colorate.

Mica Grădină zoologică

Special pentru cei mici, va fi organizată o mică grădină zoologică ce va găzdui miei şi iepuraşi într-un spaţiu amenajat cu iarbă naturală.

Cadouri originale

Sibienii vor putea alege dintr-o gamă variată de produse, cadouri realizate manual, produse bio din împrejurimile Sibiului, dulciuri, produse de artizanat, flori şi aranjamente florale şi multe alte produse atent selecţionate.

Târgul de Paşti pe internet

Toţi cei interesaţi pot găsi în curând informaţii privitoare la Târgul de Paşti şi pe internet. Site-ul oficial al evenimentului va fi lansat în foarte scurt timp şi va include informaţii referitoare la locaţie, perioada şi orele de desfăşurare ale târgului, dar şi o listă cu produsele fiecărui stand. Toate aceste pe www.targuldepasti.ro

Înscrieri

Comercianții care doresc să se înscrie la Târgul de Paști din Sibiu o pot face apelând numărul de telefon: 0748776147 sau prin e-mail la adresa: inscrieri@targuldepasti.ro. Taxa de participare este de 1.000 lei, iar numărul de standuri disponibil este de 20.

Târgul de Paști din Sibiu este organizat de Fundația AU-RO Austria pro România, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Evenimentul este realizat de The Little Giant – Event Management.

Ultima oră

Comentariul meu