se închide bulevardul coposu trei zile și strada viitorului intră în reconstrucție

se închide bulevardul coposu trei zile și strada viitorului intră în reconstrucțieSe închid străzi, continuă lucrările începuter și EON își reînoiește rețelele, ceea ce înseamnă restricții de circulație și șanțuri. Toate noutățile sunt transmise de Biroul de Presă al Primăriei într-un comunicat.

Lucrările de reabilitare a drumului pe strada Viitorului vor începe de luni, 4 aprilie. Într-o primă etapă se va executa săpătura generală, pentru aceasta urmând să se închidă traficului tronsonul dintre strada Moara de Scoarţă şi Smighelski, pentru o perioadă de 2 luni. Menţionăm că reţelele de apă şi canalizare au fost deja reabilitate pe această stradă.

Lucrările continuă pe strada Ţiglari. Constructorul va interveni începând de luni, 4 aprilie pe tronsonul situat între străzile Lutului şi Record. Timp de aproximativ 6 săptămâni cât vor dura aceste lucrări, o bandă de circulaţie va fi restricţionată, traficul urmând să se desfăşoare alternativ, pe o singură bandă.

Pe strada Tudor Vladimirescu lucrările sunt deja în desfăşurare. DPC va începe lucrările pe cel de-al doilea tronson situat între strada Patrioţilor şi strada Paris. Acest tronson va fi închis traficului în perioada 4 – 20 aprilie. Rugăm pe această cale şoferii să folosească rute ocolitoare pe cât posibil pentru a evita eventualele blocaje în trafic.

Pe strada Regele Ferdinand se vor efectua în perioada 2-4 aprilie lucrări de branşare a unei clădiri proprietate privată la reţeaua de gaze. Pentru aceasta este necesară traversarea celor 4 benzi de circulaţie, lucrările urmând să fie efectuate fără întreruperea traficului, iar circulaţia se va desfăşura pe o bandă pe sens, alternativ.

Societatea de gaz continuă lucrările de reabilitare a reţelelor proprii, după următorul grafic:

–      strada Al. Ioan Cuza în perioada 31.03 – 07.04

–      strada Mirăslău în perioada 04.04 – 09.04

–      strada Cernei în perioada 06.04 – 13.04

–      strada Eroilor în perioada 06.04-13.04

O singură bandă va fi restricţionată pe perioada lucrărilor.

Trei zile nu se circulă pe Coposu

Începând din 1 aprilie, la ora 12 şi până în data de 4 aprilie, ora 5 dimineaţa, Bulevardul Corneliu Coposu va fi închis traficului pe tronsonul dintre Piaţa Unirii şi strada Pompeiu Onofreiu. Închiderea a fost aprobată de Comisia de Circulaţie pentru desfăşurarea unui eveniment automobilistic care a primit şi avizul Comisiei de Evenimente Publice. La toate intersecţiile care asigură accesul în acest Bulevard dinspre străzile adiacente vor fi montate indicatoare de pre-semnalizare pentru a dirija astfel traficul pe rute ocolitoare. Transportul public va funcţiona de asemenea pe rute ocolitoare, aceste informaţii fiind disponibile pe site-ul www.tursib.ro.

Primăria reamintește participanţilor la trafic că locurile de parcare din zona Pieţei Obor (Calea Şurii Mari, Drumul Ocnei şi lateral Pieţei Obor) sunt cu plată începând din ianuarie 2011. Parcarea în cele 344 de locuri se face în baza tichetului de parcare de culoare galbenă care poate fi achiziţionat de la toate intrările în Piaţa Obor sau de la chioşcul Tursib din zonă. Serviciul de Administrare a Domeniului Public care administrează această parcare va efectua controale pentru a asigura respectarea acestei prevederi.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu