video - cătălin vulc: ”fanii trebuie să susțină necondiționat echipa. nu avem scuză pentru înfrângerea cu oradea”

Antrenorul sibian crede că jucătorilor săi le-a lipsit determinarea în joc și dorința de a câștiga meciul pierdut de CSU Sibiu cu 67-84, în fața CSM Oradea. Antrenorul orădenilor a mărturisit că nu se aștepta ca echipa lui să învingă așa de categoric la Sibiu.

Cătălin Vulc s-a arătat dezamăgit de jocul în apărare și de ineficacitatea baschetbaliștilor lui CSU Sibiu. ”Din păcate tot ce am pregătit noi la antrenamente nu s-a respectat. Nu a funcționat nimic astăzi. Pe lângă asta a mai fost și faptul că pentru jucătorii noi a fost greu să se pună la punct așa cum trebuie. Asta nu scuză însă lipsa noastră de determinare în joc, lipsa de dorință de a câștiga.

video - cătălin vulc: ”fanii trebuie să susțină necondiționat echipa. nu avem scuză pentru înfrângerea cu oradea”Wisseh a fost răcit săptămâna aceasta și poate să fie și acesta unul din motivele pentru care a jucat așa. Sincer și eu mă așteptam la mai mult din partea lui în partida aceasta. Din păcate nu a mai fost omul care a jucat așa de bine cu Piteștiul. Am suferit în apărare. Nu a funcționat. Trebuie să muncim mult mai mult ca să fim ok. În stilul acesta nu avem nicio șansă”, a spus după meci antrenorul sibienilor.

Cere sprijinul fanilor

Antrenorul sibian s-a arătat dezamăgit de faptul că fanii au huiduit echipa la final. Vulc le cere suporterilor să fie alături de jucători în acest început de campionat. ”Nu cred că fani erau așa de îndreptățiți ca să huiduie la finele jocului. Eu zic că ei trebuie să susțină echipa atât la bine, cât și la greu. Se întâmplă la orice echipă ca lucurile să meargă mai puțin bine. Din păcare la echipa noastră s-a întâmplat chiar acum la început. Sigur că toți aveau speranțe și așteptări, dar părerea mea este că ei trebuie să susțină echipa necondiționat. Eu le spun jucătorilor că trebuie să câștigăm. Niciodată nu se pune altfel problema. Dacă rezultatele nu vor fi cele satisfăcătoare, atunci sigur că cei de la club vor căuta soluția cea mai bună sau să aducă alt antrenor”, a spus Cătălin Vulc.

Vezi mai jos și declarația antrenorului de la Oradea

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. „Se întâmplă la orice echipă ca lucurile să meargă mai puțin bine. Din păcare la echipa noastră s-a întâmplat chiar acum la început.” ???
    Asta nu a fost in cadrul clubului anii trecuti?! pai mai baiatule „mai putin bine” e deja de catva ani!!!

  2. ca sa nu mai zic de jocul haotic pe care l-am prestat, nu am vazut o schema de joc absolut nimic, pe cand la oradeni mergea mingea intre ei de la unul la altul super. Pana nu pastram si noi ca alte echipe 4-5 jucatori sa avem un nucleu la echipa si atunci o sa fie un joc omogen, o sa apara si performante dar cum noi schimbam jucatorii de la an la an nici o sansa.

  3. Cataline,lasa-ne,lasa-ne ca esti varza baiatule ! Vei fi bun si tu la altele dar nu la baschet.Nu pot sa inteleg cum te complaci in starea asta vezi ca tu si echipa sunteti huiduiti dar stai relaxat pe banca. O fi vrut tactu sa te faca si pe tine om de valoare in baschet dar se pare ca nu se prinde de tine. Adevarul e ca daca tata Vulc te sustine si banutu vine , e super ok. Apopo zi-ne si noua cat ai tu salariu pentru munca ta prestata de antrenor ? Si pentru tactu vreau sa-i transmit ca a facut pipi Calota (Kevin) pe el in ambele meciuri , a cui e vina |? nu putea sa-i mai dea inca 500Euro in plus si statea la Sibiu. Iar pentru cei care l-au huiduit pe Kevin in meciul tur din cupa , vreau sa-i intreb de ce s-au ofticat? fratilor omu e jucator profesionist daca i s-au oferit mai multi bani , bravo lui; asemenea si cu Markovici ati vazut ce super a jucat baiatul, dar nici pe el nu am fost in stare sa-l tinem de altfel ca pe multi altii! Asta e echipa cu asta defilam. VULC ESTI O RUSINE!!! dute-n Googalu meu !