video: declarații după sibiu - asesoft 79-72. vulc mulțumit, crăciun și kearse fericiți. arnautovic: ”am fost proști în unele momente”

video: declarații după sibiu - asesoft 79-72. vulc mulțumit, crăciun și kearse fericiți. arnautovic: ”am fost proști în unele momente”Sibienii au savurat din plin succesu cu 79-72 cu Asesoft Ploiești. Antrenorul Cătălin Vulc crede că apărarea agresivă a fost decisivă. Cristi Crăciun spune că dăruirea a fost cheia succesului. Antrenorul Ploieștiului acuză voalat maniera de arbitraj, dar își critică și jucătorii săi.

CSU Sibiu a învins miercuri seară cu 79-72, pe Asesoft Ploiești, la capătul unui meci de infarct (CITEȘTE CRONICA AICI)

Iată declarațiile de la conferința de presă. Pentru declarații complete vizionați înregistrările video de mai jos.

Cătălin Vulc: ”O victorie importantă în fața unei echipe foarte bună”

”Victoria e victorie, indiferent că e la un punct sau la 40 de puncte. Meciul a fost așa cum ne așteptam. În prima repriză ne-am făcut noi meciul mai greu pentru că am intrat în ritmul nostru. În schimb în partea a II-a ne-am făcut jocul nostru și ne-am apărat mai bine și s-a văzut la final. Apărarea a mers foarte bine în ultimul sfert și presingul a ieșit. Este o victorie foarte importantă pentru că vine împotriva unei echipe foarte bună și totodată o victorie care ne aduce pe locul 2”.

Cristi Crăciun: ”Ne-am dăruit mai mult și s-a văzut la final”

”Burlacu este un jucător exemplu pentru oricine, chiar dacă mai exagerează câteodată. Meciurile cu Ploieștiul au avut tot timpul ceva mai aparte și tot timpul ne montăm bine când jucăm cu ei. Toată lumea se așteaptă însă uneori ca la Ploiești să câștige echipamentul de pe jucători. Noi ne-am dăruit mai bine și la final s-a văzut lucrul acesta. La jocul nostru actual este greu să ne menținem la un nivel bun de la cap la coadă. De aceea în primele sferturi trebuia citit ca să spun așa. Deja în sfertul patru știam cum o să joace. Suntem o forță în campionat și o să ne vedem de treabă în continuare ca și până acum.  Nu suntem obosiți. Putem juca așa tot timpul. Este puțin mai greu, dar pentru asta suntem plătiți. Noi sincer ne-am gândit tot timpul să fim cât mai sus în clasament. Mai este mult însă până la finele campionatului”.

Arnautovic: ”Anumite criterii de arbitraj nu le-am înțeles azi”

Sincer nu vreau să vorbesc despre arbitrajul de la meciul de azi. Totuși anumite criterii de arbitraj nu le-am înțeles azi. Nu zic că ne-au furat abitrii. Totuși ceva nu e în regulă dacă Sibiul a avut 35 de libere, iar Ploieștiul doar 7. Apoi orice atingere a fost fault… Nouă nu ne-a dat niciun fault.

Sunt dezamăgit că am pierdut niște mingi prea ușor în momentele în care Sibiul a făcut presing. Am jucat senzațional timp de trei sferturi. Problema noastră în sfertul patru au fost niște mingi pierdute pe neatenția noastră. Am fost proști în acele momente”.

Kearse: ”Este o victorie mare pentru noi”

A fost un meci foarte greu. Toată lumea credea că învinge Ploieștiul, dar uite că nu a fost așa. Am avut încredere în noi. Le-am spus tot timpul colegilor că trebuie să avem încredere și să continuăm să aruncăm la coș. Este o victorie mare. Pentru mine toate victoriile de până acum au fost la fel de importante”

Ultima oră

Comentariul meu