fbpx

Iarna opreşte şantierele din Sibiu. Vezi ce străzi rămân închise

0 137

Temperaturile scăzute şi ninsoarea căzută în ultimele zile a închis şantierele în desfăşurare pentru reabilitarea străzilor din municipiului Sibiu.

Din toate cele peste 30 de şantiere la care s-a lucrat anul acesta, doar Calea Poplăcii – tronsonul de la Piaţa Sadu spre ieşirea din oraş, strada Ocnei şi strada Turnului vor fi închise traficului peste iarnă, restul fie au fost finalizate, fie au fost aduse la un stadiu care permite circulaţia.

Anul acesta s-au început lucrările de reabilitare pe Calea Poplăcii, Calea Cisnădiei, strada Reşiţa, Gheorghe Asachi, Maşiniştilor, Tudor Arghezi, Dobrogei, Gh. Şoima, George Topârceanu, Dobrogei şi Teilor. De asemenea, au fost executate lucrările de construire a podului nou peste Cibin care a fost deja dat în folosinţă şi cele de reparaţii capitale la viaductul Gara Mică, circulaţia fiind redeschisă recent. Anul acesta s-au terminat lucrările şi pe străzile Viitorului, Privighetorilor, Hochmeister, Prejbei şi I.L. Caragiale. Lucrările pe strada Faurului, Turnului şi Ocnei au demarat anul acesta, strada Faurului fiind deja redeschisă traficului. S-a lucrat şi pe ultimul tronson al străzii Ţiglari şi pe Calea Turnişorului, ultima fiind adusă la stadiu de prim strat asfaltic.

Constructorii au lucrat anul acesta şi în Cartierul Tineretului, viabilizarea acestuia fiind practic încheiată.

La toate aceste ample lucrări de investiţii, se adaugă lucrări de reparaţii la străzi şi lucrări de reconfigurare a traficului, şi anume amenajarea a cinci noi sensuri giratorii şi a sistemului de sensuri unice din zona străzii Andrei Şaguna.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.