Sfarsit tragic pentru un taximetrist sibian. Barbatulde 63 de ani a fost gasit mort in portbagajul taxiului cu care lucra, la marginea satului Gura Vaii, din judetul Brasov. Niste ciobani au fost cei care au facut macabra descoperire.

Barbatul lucra ca taximetrist la o firma din Sibiu pentru a mai castiga un ban in plus. Vineri dimineata in jurul orei 3.00, acesta a anuntat ca are o comanda pentru o cursa la Fagaras si a plecat. De atunci nimeni nu a mai dat de el, iar azi dimineata a fost gasit mort in taxiul abandonat pe un camp din comuna Recea.

”Deci vineri dimineata in jurul orei 3.30 a anuntat din statia Bulevard ca pleaca la Fagaras. Nu a dat detalii despre clienti, locatie exacta decat ca pleaca din oras si nu a lasat date din buletin sau… Acolo de la Bulevard a plecat cu 2 barbati si o femeie. Ulterior am inteles ca nu s-au mai anuntat ca vin inapoi. Ier a fost deja dat disparut. Azi dimineata am fost anuntati ca a fost gasit decedat. Normal in momentul in care pleaca din oras, ar trebui sa dea datele de buletin ale clientilor ca sa stim exact unde merge ca sa putem stii pe cine sa contanctam in caz de ceva”, a spus Liliana Buga – dispecrer firma taxi.

YouTube video

Durere în Cisnădie

In orasul de unde este originar Ghita Mare, vestea mortii sale a cazut ca un trasnet. Vecinii dar si cei pe care acesta ia dus de zeci de ori cu taxiul vorbesc cu emotie despre cel care avea o experienta de peste 40 de ani ca sofer.

”A fost un om foarte cumsecade. Ne-am impacat f bine. Suntem vecinii lui aici. Si din cate am auzit noi, ieri pe la 5 a luat ultima comanda…De atunci nu mai stim nimic”, spune o vecină a taximetristului.

”Am auzit acum ca la gasit mort in portbagaj. Doamne fereste ce om.. Imi pare rau de ma doare sufletul ca a murit. Si acum a murit el saracul..Doamne Doamne. Sa ne fereasca d-zeu pe toata lumea ca acum te poti astepta la orice..”, a povestit o altă vecină.

Sotia a fost cea care a vorbit cu el la telefon ultima data. Barbatul era curios sa alfe scorul meciului de fotbal dintre Ajax si Steaua. Politistii fac acum cercetari pentru a gasi faptasii acestei odioase crime.

CLICK AICI CA SĂ AFLII TOTUL DESPRE MOARTEA TAXIMETRISTULUI DE LA 953 DIN SIBIU

 

Ultima oră

Comentariul meu