sorin

Sorin Ratiu, primul barbat din Romania care s-a “transformat” in femeie a ajuns sa cerseasca pe strazile Sibiului, disperat sa adune bani ca sa faca o operatie prin care sa redevina din nou barbat.

In 1995, Sorin Ratiu tinea prima pagina a ziarelor dupa o operatie de schimbare de sex care a facut inconjurul unei Romanii eloc pregatite pentru astfel de experimente. Sorin a devenit Sorina, si odata cu celebritatea pe care acaptat-o in urma interventiei au aparut si problemele.

61544274

Transformat in femeie, interventia nu i-a rezolvat toate problemele de identitate, iar transexualul a picat intr-o depresie sora cu moartea. Cand a vazut ca nu poate scapa de parul de pe fata, si-a turnat soda caustica, si a ajuns sa se desfigureze. Degeaba a fost operat, a ramas cu cicatrici adanci care i-au mutilat fata.

Isi doreste sa redevina barbat

Am aflat ca Sorina Ratiu, cum s-a supranumit in urma operatiei, face acum tot posibilul sa revina la … origini.

61544276

“A ajuns sa cerseasca in centrul orasului Sibiu, disperat sa adune ban ca sa-si faca reconstructiv de penis. Acest lucru este imposibil insa. E disperat, si ameninta ca se sinucide, pentru ca nu si-a gasit pe nimeni sa il iubeasca. Sunt seri in care doarme pe strada, si seri in care vine intr-un azil de noapte”, a povestit reprezentantul unui adapost din Sibiu, acolo unde isi duce veacul.

Transexualul a fost plecat chiar si in strainatate sa faca bani, doar ca s-a intors mai repede decat isi imagina, dupa ce a ajuns bataia de joc a cersetorilor cu state vechi.

Sorin Ratiu s-a nascut in anul 1975, in localitatea Deta, judetul Timis. Inca de la virsta de 15 ani, dupa ce tatal lui a decedat, iar mama a plecat peste hotare, a ramas singur pe lume.

transexualul s-a desfigurat dupa ce si-a turnat soda caustica pe fata
Transexualul s-a desfigurat dupa ce si-a turnat soda caustica pe fata

Dar s-a descurcat, mai mult sau mai putin bine. Ajuns la virsta adolescentei, atunci cand a inceput sa il chinuie si gandul schimbarii de sex. Se simtea ca o femeie, incatusata intr-un trup de barbat.“Am fost la un psiholog, care m-a sfatuit sa ramin ceea ce eram, adica barbat. La fel mi-a spus si preotul, dar si medicul caruia m-am adresat pentru operatie. Nu am vrut sa ii ascult, asa ca, la 19 ani, mi-am facut o operatie de schimbare de sex. Am devenit femeie”, poveste transexualul in urma cu aproape 20 de ani.

sursa: cancan.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu