gestul unui cersetor a facut inconjurul lumii! vezi ce a putut sa faca cu 100 de dolari!

cersetorUn farsor a cazut in propria farsa dupa ce a oferit o suta de dolari unui cersetor, pentru a-l filma pe ascuns ce anume face cu banii.

Nu s-a mirat cand individul a plecat cu plasele pline dintr-un magazin de bauturi alcoolice. In plase, de fapt, nu era pic de alcool, ci numeroase alimente, pe care omul strazii le-a oferit altor oameni saraci. Tanarul, un cunoscut autor de farse din Los Angeles, l-a abordat pe un om al strazii in cadrul unui experiment social: i-a dat cersetorului 100 de dolari.

Farsorul a plecat, nu inainte de a-l face pe individ sa promita ca ii va cheltui cu folos. S-a retras si l-a filmat in secret pe omul strazii. Nu l-a mirat ca prima oprire a fost la un magazin de alcoolice, de unde a plecat pungile pline. Apoi s-a indreptat spre un parc. Si a scos, rand pe rand, numeroase alimente din sacose, pe care le-a dat oamenilor ce stateau pe banci.


Barbatul a daruit din putinul cat avea necunoscutilor, nestiind ca este filmat.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=ip_GgtlwqvI”]

Farsorul si-a cerut scuze si l-a facut faimos pe internet. Chiar a facut o campanie de strangere de fonduri pentru el.  >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu

Publică