cel mai mare vis al lui ema - medieșeanul de la x factor care a uimit o țară întreagă

12048927_530248070456850_277701768_nMedieșeanul Emanuel Varga  i-a cucerit pe jurații de la X Factor, care îl văd în finala concursului de pe Antena Emanuel este în clasa a 8-a a școlii Mihai Eminescu numărul 1 din Mediaș și spune că a început să cânte încă din clasa a 4-a, aceasta fiind cea mai mare pasiune a sa.

”Îmi place foarte mult muzica. De când a început emisiunea am vrut să particip, dar din cauza vârstei nu am putut. Acum la 14 ani am putut participa la faimosul show de pe Antena 1. La acest concurs doresc să capăt experiență și să-mi clădesc o carieră muzicală de succes.” a declarat Emanuel pentru Ora de Sibiu.

Întâlnirea cu vedetele din juriul concursului a fost emoționantă pentru Emanuel, dar acesta spune că a reușit până la urmă să depășească emoțiile puternice. ”M-am simțit foarte bine, jurații m-au încurajat și m-au făcut să trec mai ușor peste emoții”. Emanuel Varga spune că are forța necesară de a ajunge în finala show-ului X Factor.

”Sunt cel mai mic concurent, dar visul meu este unul mare, să câștig X Factor, iar pentru asta am nevoie și de susținerea publicului. Întreaga familie m-a susținut și a avut încredere în mine.” 


Înainte de a intra pe scenă, Ema, cum îi zic prietenii, nu credea că va primi 3 de DA. Însă s-a bucurat enorm în momentul în care a aflat că ar putea trece în faza următoare.

Vrea să se facă avocat

”După ce termin clasa a 8-a doresc să merg la un liceu cu profil de filologie sau științe sociale, liceele mele preferate sunt ”Roth” și ”Axente Sever. Aș vrea să mă fac avocat, dar dacă se poate, să continui și cu muzica” a explicat medieșeanul ce concurează la X Factor.

Emanuel spune că a succesul obținut de medieșeanul Tudor Turcu în 2012 la X Factor, dar și prezența lui Mihai Surdu, concurentul medieșean de anul trecut, l-au inspirat și ambiționat în același timp să participe. Cei trei jurați i-au recomandat participantului din Mediaș să aibă mai multă încredere în el, fiindcă talent are ”cu carul”.12025311_530248137123510_1364523047_n

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică