Starea drumurilor din județul Sibiu. Unde se circulă în condiții de iarnă!

0 405

deszapezireCei de la Drumuri și Poduri Sibiu au anunțat vineri dimineață că s-a acționat încă de ieri cu utilaje de deszăpezire și cu material derapant pe drumurile unde zăpada a acoperit carosabilul. Se circulă în condiții bune pe toate drumurile, dar pe trei din acestea se intervine și azi.

SC Drumuri și Poduri SA Sibiu, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu vă informeaza că în cursul zilei de ieri s-a acționat cu șase utilaje cu lame și material antiderapant în următoarele zone: DJ 106A (Păltiniș), DJ 106E (Jina) și DJ 106J (Gura Raului).
”La această oră (9.15) se acționeaza cu material antiderapant în urmatoarele zone: DJ 106A (Păltiniș), DJ 106E (Jina – Săliște – Poiana Sibiului – Dobra) și DJ 106J (Gura Raului int. cu DJ 106A). Deoarece în acest moment pe drumurile județene carosabilul este umed rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție”, au spus cei de la Drumuri și Poduri. foto: arhiva

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.