destin crunt pentru primul transexual din românia. ce viaţă duce acum la sibiu!

646x404

Sorina a devenit celebră în România, după ce şi-a făcut operaţia de schimbare de sex, dar acum trăieşte într-o mizerie cruntă la Sibiu. Îşi duce traiul de pe o zi pe altaşi speră că într-o bună zi să strângă bani să redevină bărbat. Sorin Raţiu este primul bărbat din România care a recurs la o intervenţie chirurgicală extrem de complicată pentru schimbare de sex, urmând să devină mai apoi Sorina Raţiu în urmă cu 20 de ani într-o clinică din Bucureşti, anunţă adevărul.ro.

Se pare însă că această transformare i-a provocat transexualului o depresie cruntă şi acum doreşte să redevină bărbat. Transexualul a încercat cu disperare să scape de părul de pe faţă turnadu-şi sodă caustică pe chip şi a ajuns să se desfigureze. Deşi a suferit alte operaţii de reconstrucţie a fetei acesta a rămas cu cicatrici adânci care i-au mutilat faţa. Acum Sorina Raţiu îşi duce cu greu zilele pe străzile din Sibiu apelând la milă oamenilor.

„A ajuns să cerşească în centrul oraşului Sibiu, disperat să adune bani ca să-şi facă reconstructiv de penis. Acest lucru este imposibil însă. E disperat, şi ameninţă că se sinucide, pentru că nu şi-a găsit pe nimeni să îl iubească. Sunt seri în care doarme pe stradă, şi seri în care vine într-un azil de noapte”, a povestit reprezentantul unui adăpost din Sibiu, acolo unde transexualul îşi duce veacul. Sorina povesteşte că a crescut la orfelinat, apoi a ajuns pe străzi.

”Sărbătorile mele sunt triste, stau pe la biserici, mă mai ajută oamenii din milă. N-am vopsit ouă de Paşte niciodată. Şi mă duc la biserică să mă rog la Dumnezeu şi la Maica Domnului să mă ierte de păcate. Oamenii nu prea mă ajută, aşa, câte un leu, foarte rar, dar ce să fac…”, povesteşte Sorina. Vrea să facă o nouă operaţie!

”Am fost plecată iar în Italia, acum o lună, am măturat pe la biserici, am făcut curăţenie, am strâns ceva bănuţi, din păcate am mai stricat din ei”, declară ea cu tristeţe. Acum se chinuie să supravieţuiască de pe o zi pe alta şi speră din tot sufletul să reuşească să adune banii necesari pentru operaţie. ”Nu simt nevoia nici de bărbat nici de femeie. M-am distrus. Nu o să am relaţii cu un bărbat niciodată, nici cu o femeie. Sufletul meu cred că este mai mult de bărbat, de aia îmi şi pare rău că am făcut operaţia”, spune Sorina.

Sursa: adevarul.ro

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Sa mearga la asociatiile LGBT, care sustin persoanele bisexuale, homosexuale si lesbiene sa le spuna lor prin ce trece ea, deoarece acuma si cei din vest vor sa amendeze statul Roman ca nu adopta legile care-i avantajeaza pe cei cum este Sorina sau Sorin