expulzat din sibiu. l-au prins că stătea ilegal în oraș!

ipj sibiuPoliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Sibiu au desfăşurat în data de 27 mai, o acţiune pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

În cadrul activităţilor, a fost depistat cu şedere ilegală cetăţeanul turc K.U, care nu a părăsit România la expirarea dreptului de şedere conferit de permisul de şedere.
Faţă de acesta s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 800 lei şi s-a eliberat Comunicare de pe teritoriul României, valabilă 3 zile.
”Facem apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul acestora faţă de legislaţia în domeniul imigraţiei şi îi invităm să ne contacteze pentru orice aspect legat de aplicare prevederilor legale, la noul sediu al Biroului pentru Imigrări Sibiu din str. Brazilor, nr.41, (colţ cu Str. Preot Baca), la numerele de telefon 0269 – 208495; 0269 – 208496, sau vizitând site-ul public la adresa www.ori.mai.gov.ro”, se arată într-un comunicat al Biroului pentru Imigrări Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu