video – studenții care ”cuceresc orașul” la ”interviuri pe față”. am fost în direct de la teatrul ”gong”

live-tomusSibiul vibrează în aceste zile datorită microstagiunii „Studenții sibieni cuceresc orașul”. ”Vinovați” de acest lucru sunt cei de la Departamentul de Artă Teatrală din cadrul ULBS. Joi de la 20.30 am stat de vorbă în direct la ”Interviuri pe Față”, cu două dintre persoanele care se ocupă de acest proiect.

Proiectul tinerilor actori, teatrologi și manageri culturali ai Universității „Lucian Blaga” Sibiu este unul dintre evenimente cele mai frumoase ale acestei toamne în oraș. Tocmai de aceea am decis ca la ”Interviuri pe Față”, să invităm pe Eliza Ceprăzaru, studentă Teatrologie direct implicată în acest proiect și pe profesorul universitar Ion M. Tomuș, directorul departamentului de Artă Teatrală, cel care îi ”strunește” pe studenți în această aventură. Am discutat despre proiectul care dorește promovarea celor mai noi producții teatrale ale studenților din Sibiu într-un format competitiv și despre cum a reușit acesta, ca acum la a II-a ediție să fie un succes deplin, lucru demonstrat de faptul că sălile de spectacole sunt pline la refuz la fiecare reprezentație.
VEZI MAI JOS INTERVIUL CU ION M. TOMUȘ ȘI ELIZA CEPRĂZARU

De ce am ales să facem ”Interviuri pe față”
Ora de Sibiu merge acasă, la birou, în școli, licee, săli de sport, instituții publice sau chiar și direct în stradă ca să îți arate cine sunt oamenii ce merită cu adevărat să fie promovați în oraș. Site-ul nostru lansează miercuri un nou tip de emisiuni on-line la Sibiu. Nu ne vom ”ancora” într-un studio și nu vom face interviuri care să fie prelucrate și apoi difuzate înregistrat. Vrem să vă oferim ”INTERVIURI PE FAȚĂ”. Vom sta de vorbă cu oameni ai momentului din Sibiu, cu tineri întreprizători aflați la început de drum, cu sportivii care ne reprezintă cu cinste în competițiile naționale și internaționale sau cu orice persoană care merită promovată și cunoscută de tine. Vom fi și acolo unde există probleme în comunitate și vom discuta și cu cei ce vor să facă publică o problemă de interes local. Vom merge și în birourile politicienilor și ale celor care țin în mână frâiele orașului sau ale județului și îi vom chestiona pe marginea problemelor stridente ale comunității.


Totul este LIVE. Și tu poți pune întrebări
Vom face totul LIVE, cu întrebări comode și incomode, fără cenzură sau alte interese. Vom merge chiar și acolo unde nici nu te aștepți, dar suntem deschiși și la propuneri venite din partea voastră. Ne propunem ca și voi să fiți implicați la ”interviuri pe față” și de aceea îți oferim posibilitatea de a adresa întrebări sau de a semnala ceea ce te interesează chiar în timpul difuzării în direct a interviurilor.

Ultima oră

Comentariul meu