scandal în trafic la sibiu. procuror bătut de un șofer tursib pe mihai viteazu
Foto Arhivă

masina politiaScene ca în filme sâmbătă în traficul auto din Sibiu. Procurorul Florescu Bogdan, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Avrig a fost lovit cu un obiect în cap de către un șofer de pe un autobuz. Cei doi s-au șicanat în prealabil pe Calea Dumbrăvii.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă după amiază la Sibiu. Procurorul Florescu și șoferul de pe un autobuz al Tursib, s-au șicanat pe Calea Dumbrăvii în trafic. Cei doi au virat apoi pe bulevardul Mihai Viteazu, iar la semaforul de la intersecția cu Calea Cisnădiei, au oprit pentru că era roșu.Șoferul din autobuz s-a dat jos cu coada unei mături și l-a lovit pe procuror în cap și a lovit și cu picioarele în mașină.
”Ambele părți sunt identificate. Atât șoferul autobuzului care a fost dus la audieri la sediul poliției Municipiului Sibiu. Se fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și pentru stabilirea exactă a încadrării juridice a faptei”, a declarat pentru oradesibiu.ro, Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Șoferul Tursib care a bătut un procuror în trafic la Sibiu, REȚINUT de poliție
Procurorul Florescu a fost la Spitalul Județean Sibiu și a scos un certificat medico-legal după care s-a dus la poliție și a depus plângere împotriva șoferului care l-a agresat în trafic. Șoferul de autobuz are 46 de ani și este de loc din comuna Cristian. Foto: arhivă

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Si care este concluzia dvs. ca ziar,care este rezultatul investigatiilor? Multumim de stire.