miting de susținere pentru steaua în centrul sibiului. sunt așteptați peste 1.500 de fani

Aproximativ 1.500 de persoane sunt așteptate sâmbătă 25 februarie la un miting de susținere pentru echipa de fotbal Steaua București. Acțiunea are loc în Piața Mică între orele 11.00 și 15.00.

’’Vrem doar rămânerea actualei echipe Steaua București în liga 1 nu ținem nici cu CSA nici cu FCSB. NE dorim să nu moară FOTBALUL ROMÂNESC și de aceea ieșim în stradă în 35 de județe’’, a declarat pentru Ora de Sibiu, Ștefan Lungu, organizatorul protestului de la Sibiu.
Conform avizului eliberat de Primăria Sibiu, la protest vor participa aproximativ 1.500 de persoane, care se vor strânge pe platoul din fața Casei Artelor, în Piața Mică. ’’Participanții nu vor pleca în marș pe perioada manifestației. Nu se vor volosi portavoce, iar dacă se vor folosi pancarte acestea nu vor conține injurii sau mesaje jignitoare. Organizatorul are obligația de a asigura curățenia la locul adunării’’, se arată în avizul eliberat de municipalitatea sibiană. Toți fanii echipei Steaua București sunt așteptați să participe la acest eveniment.


Ultima oră

Comentariul meu

Publică