UPDATE VIDEO FOTO – Aeroportul din Sibiu evacuat din pricina unui colet suspect

0 200

În după amiaza zilei de miercuri, jumătate din aeroportul din Sibiu a fost evacuat din pricina unui colet suspect găsit în clădire.

alerta aeroport 3

UPDATE – Declarația directorului Aeroportului Internațional din Sibiu

Contactat de către Ora de Sibiu, directorului aeroportului din Sibiu, a confirmat alerta cu un colet suspect aflat în incinta clădirii. Oamenii au fost evacuați, dar cel mai probabil vorbim despre un bagaj uitat, abandonat în clădire. În astfel de situații se aplică procedura standard, prin intervenția autorităților și prin evacuarea persoanelor aflate în zona posibilului pericol. ” E un colet abandonat în zona publică a terminalului sosiri și momentan se intervine cu echipe de pirotehniști, pentru a determina dacă este un potențial pericol sau nu. În zona publică, s-a aplicat procedura evacuării persoanelor și s-a restricționat accesul pe partea de vest, adică jumătatea din partea dinspre sosiri. Pasagerii care se aflau la sosiri în procesare pe partea de intrare au fost scoși în afara terminalului, în autobuze pe platforma aeroportului. Cel mai probabil este un bagaj abandonat, fără să reprezinte efectiv un pericol (…), dar aplicăm procedura normală pentru astfel de situații.” explică directorul aeroportului.

alerta aeroport 2

Știre inițială

Autoritățile s-au deplasat la fața locului și au evacuat persoanele aflate în incinta aeroportului. Revenim cu detalii și imagini live de la fața locului.

ALERTA AEROPORT SIBIU

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...