FOTO VIDEO ACCIDENT TELECABINE: Starea victimelor – Două persoane internate

0 259

Accidentul de telecabinp de la Bălea Lac s-a soldat din fericire doar cu răniți. Inițial, din cauza dificultății de preluare a victimelor de la Bâlea Lac, până la ora 15,30, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a ajuns doar o femeie de până în 30 de ani, stabilă, conștientă. Aceasta a fost diagnosticată cu un traumatism toraco-lombar.

balea lac
Telecabina de la Bâlea Lac

Ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu au ajuns încă patru victimein total 5 pacienți, toți conștienți, dintre care un bărbat și 4 femei. Bărbatul a fost diagnosticat cu fractură de rotulă și va rămâne internat în cadrul Secției Clinice Ortopedie.

interventie balea cascada
Intervenția ISU la Bâlea foto: ISU Dumitru Croitoru

Celelalte victime sunt din București, Sibiu, Ungaria și Norvegia. Pacienta din Norvegia, în vârstă de circa 60 de ani, va rămâne de asemenea internată, fiind diagnosticată cu traumatism toraco-lombar și fracuri costale.

Interventie balea lac
Intervenția ISU la Bâlea foto: ISU Dumitru Croitoru

Celelalte 3 femei au fost diagnosticate cu traumatisme și contuzii, astfel nu au nevoie de internare, potrivit informațiilor UPU SIBIU.

VIDEO Accidentul de telecabină de la Bâlea – Șase răniți în total. S-a solicitat elicopterul SMURD

Potrivit ISU SIBIU, alte 32 de persoane, care se aflau la Bâlea Lac, au fost conduse de către echipele de intervenție și transportate la Bâlea Cascadă, în condiții de siguranță. Pentru conducerea și coordonarea acțiunilor de intervenție, la locul evenimentului s-au aflat prefectul județului Sibiu și inspectorul șef al ISU Sibiu, luând toate măsurile necesare pentru asigurarea asistenței medicale de urgență în timp optim.

Accidentul de la cele două stații de telecabină de la Bâlea Cascadă și Bâlea Lac s-a produs după ce cele două telecabine s-au lovit de peroane când au ajuns simultan la destinație.

IMAGINI de la ACCIDENTUL de telecabină de la Bâlea Lac. Detalii la link-ul https://goo.gl/dCAotO

Publicată de Ora de Sibiu pe Duminică, 28 mai 2017

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...