accident medias update

Două vieți au fost distruse sâmbătă noaptea în jurul orei 23:48 pe Șoseaua Sibiului din Mediaș. Un tânăr de 24 de ani și-a transformat BMW-ul într-o mașină ucigașă. La peste 150 de kilometri la oră a lovit un alt tânăr, pe trecerea de pietoni.

Victima a fost aruncată la 20 de metri de impact iar acul kilometrajului s-ar fi oprit, potrivit martorilor, la 200 de km la oră.

accident medias masina sofer
Mihai Lukacs, autorul accidentului mortal de la Mediaș

Tânărul care și-a pierdut viața sâmbătă seara este Andrei Moga, în vârstă de 23 de ani, din Târnava, care traversa Soseaua Sibiului, în dreptul Hotelului Villa Flora. Bolidul condus cu o viteză de peste 150 km/h spre centrul orașului de medieșeanul Mihai Lukacs, l-a surprins și l-a ucis pe loc.

MANIA VITEZEI: Șoseaua Sibiului din Mediaș folosită noaptea la curse ilegale până a venit tragedia

Trupul desfigurat și cu multiple fracturi al victimei a fost acoperit până la sosirea legiștilor. Șoferulul are 24 de ani. Urmează să fie cercetat penal pentru ucidere din culpă. Traficul se desfăsoară cu dificultate, poliția rutieră efectuând cercetările.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

2 Commentarii

  1. Parintii mei locuiesc langa gara din Medias, noaptea auzeam zgomotul masinilor, am sunat la politie am sesizat…am precizat ca ne e teama sa nu intre in blocul nostru, am spus ca pot fi accidente..dar au fost dezinteresati si au precizat ca nu au destule echipe.sa verifice toate cartierele din Medias si ca ei nu aud zgomotul masinilor…noaptea pana la ora 2 nu puteam dormi si de frica si de zgomot. Si au mai spus ca nimeni nu a reclamat inafara mea. Trist ca trebuia sa se intample un accident ca sa ii potoleaca pe nemernicii aceia!!

  2. In alt articol scrie ca a fost aruncat la 65,5 metri si ca avea 150 km/h. Cum e pana la urma? Poate presa sa scrie articole care sa nu se bata cap in cap?