bogdan popescu se întoarce la csu sibiu - ’’mi-am dorit foarte tare să mă întorc’’

Bogdan Popescu, baschetbalist cu vastă experiență, unul dintre jucătorii de bază care au îmbrăcat tricoul galben-albastru în sezonul trecut, revine la BC CSU Sibiu.

Bogdan Popescu, jucătorul român născut pe 27 noiembrie 1978 și care măsoară 2m, revine la Sibiu, după ce în primele etape ale acestui sezon a jucat pentru nou promovata Timba Timișoara. Jucator cu vastă experiență, acumulată de-a lungul carierei, Bogdan a fost unul dintre jucătorii noștri cheie în sezonul trecut.
”Mă bucură enorm faptul că sunt, din nou, parte din echipă. Mi-am dorit foarte tare să mă întorc și să fac parte din cea mai frumoasă familie din baschetul românesc. Mulțumesc tuturor care au făcut aceast lucru posibil și, nu în ultimul rând, mulțumesc fanilor care m-au dorit înapoi. Hai CSU, la cât mai multe victorii!”, a spus Bogdan Popescu.
”Prin acest transfer reușim să completăm lotul, pe un post unde eram descoperiți. Bogdan este un jucător care a demonstrat cât de important este pentru echipă și în care avem mare încredere. Staff-ul tehnic și managementul BC CSU Sibiu îl apreciază extrem de mult și știm că este unul dintre preferații suporterilor echipei noastre. Dincolo de performanțele din teren, Pope este un jucător extrem de important în coeziunea echipei. Suntem siguri că se va integra rapid în noua configurație a echipei și își va aduce aportul în teren”, a spus Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.
În sezonul trecut, Bogdan Popescu a evoluat în 39 de meciuri și a acumulat medii statistice de 12,5 puncte, 4,6 recuperări și 1,2 pase decisve.

Ultima oră

Comentariul meu