foto s-a deschis patinoarul din centrul șelimbărului. intrarea este gratuită

Dacă vă era dor să mergeți la patinaj și nu ați avut unde să faceți acest lucru până acum,Târgul de Crăciun Șelimbăr vine cu o veste bună. În cadrul acestuia funcționează un patinoar, iar intrarea este gratuită.

Iarna aceasta nu trebuie să mai bateți drumul până la Cisnădie pentru a merge la patinoar. Puteți face acum acest lucru în locația Târgului de Crăciun, deoarece aici este amenajat și un patinoar cu intrare. este liberă. Trebuie să știți însă că până în 22 decembrie școlile au prioritate în timpul săptămânii, de aceea de luni până vineri de la 10.00 la 14.00, patinoarul este la dispoziția acestora. foto s-a deschis patinoarul din centrul șelimbărului. intrarea este gratuităPentru restul publicului accesul este de asemenea liber, de luni până vineri de la 16.00 la 21.00, iar sâmbăta și duminica de la 10.00 la 21.00.
CITEȘTE ȘI: Concerte de top, patinoar în aer liber și multă distracție la Târgul de Crăciun Șelimbăr
Din 22 decembrie programul este zilnic de la 10.00 la 21.00. Dacă nu aveți patine, puteți să închiriați de la fața locului. În data de 30 decembrie are loc și un spectacol de patinaj pe gheață, la care participă câțiva dintre cei mai buni artiști din țară la ora actuală. MAI MULTE DETALII despre patinoar și Târg de Crăciun la Șelimbăr, găsiți AICI.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii