doi adolescenți bătuți în parcul sub arini. unul este rănit destul de grav
FOTO Arhiva

Luni, polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au identificat, prins și reținut un tânăr bănuit că ar fi lovit doi minori în Parcul Sub Arini.

În fapt, în data de 4 ianuarie, în jurul orei 19,30, în timp ce se aflau în Parcul Sub Arini din municipiul Sibiu, doi minori în vârstă de 15 ani, sibieni, pe fondul unui conflict spontan, au fost agresați de către o persoană necunoscută, de sex masculin, aflată sub influența alcoolului. Unul dintre minori a suferit leziuni traumatice în zona feței care necesită peste 60 de zile de îngrijiri medicale.

În urma sesizării depuse de părinții minorului transportat la spital, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-au declanșat investigații în vederea identificării autorului și aplicării măsurilor legale, cercetările vizând săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.


Astfel, în data de 29 ianuarie, polițiștii sibieni au reușit identificarea și prinderea unui tânăr în vârstă de 18 ani, domiciliat în Sibiu, bănuit că ar fi autorul agresiunii față de cei doi minori. Acesta a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca, în data de 30 ianuarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică