foto - tânăra căzută în gol lângă podul minciunilor. e scriitoare și prietenă cu fondatorul trupei phoenix
Foto mic: Nicoleta Papp / Facebook, profilul public

Apar noi detalii legate de cazul tinerei care a căzut joi dimineață de pe o balustradă de lângă Podul Minciunilor. Aceasta este scriitoare de profesie și venise la Sibiu pentru o expoziție. Surse de încredere spun că femeia era trecută peste balustradă în clipa în care a căzut.

Tânăra care a căzut și s-a lovit grav de la o înălțime de 4,9 metri în apropiere de Podul Minciunilor, era trecută cu tot corpul peste balustrada de vizavi de Casa Luxemburg. Martorii spun că aceasta mergea pur și simplu pe exteriorul balustradei de protecție când a căzut. Marele noroc al acesteia a fost că în cădere s-a lovit de un corp de iluminat și astfel impactul nu a fost așa de puternic.

CITEȘTE AICI CUM A CĂZUT TÂNĂRA DE PE PODUL MINCIUNILOR

foto - tânăra căzută în gol lângă podul minciunilor. e scriitoare și prietenă cu fondatorul trupei phoenixCITEȘTE ȘI: Starea tinerei căzută lângă Podul Minciunilor. Diagnosticul medicilor
Mihaela Papp era venită în oraș pentru a participa la vernisajul unei expoziții ce a avut vernisajul miercuri după amiază.foto - tânăra căzută în gol lângă podul minciunilor. e scriitoare și prietenă cu fondatorul trupei phoenix Este vorba de vernisajul expoziției personale a lui Valeriu Sepi, cel care este cunoscut ca fiind unul dintre membrii fondatori ai legendarei trupe Phoenix (DETALII AICI).

foto - tânăra căzută în gol lângă podul minciunilor. e scriitoare și prietenă cu fondatorul trupei phoenix
FOTO Valeriu Sepi / Facebook, profil public

De altfel pe contul acesteia de Facebook apar fotografii postate cu pregătirile pentru vernisajul de la Muzeul (Brukenthal) de Artă Contemporană.

Dosar penal deschis de poliție
IPJ Sibiu a deschis o anchetă în acest caz. ’’Am fost sesizați la 7.30 ca o tânără ar fi căzut pe carosabil în apropiere de Podul Minciunilor. (..) În această cauză s-a deschis un dosar penal de cercetare pentru vătămare corporală din culpă’’, spune Elena Welter de la IPJ Sibiu.

Cine e Nicoleta Papp
Conform revistraarta.ro, Nicoleta Papp (n. 1993) este masterand la Facultatea de Arte și Design din Timișoara, secția Istoria, Teoria Artei, Patrimoniu și Curatoriat. În cadrul aceleași facultăți a absolvit secția de Istoria și Teoria Artei cu o licență despre festivalul de artă „Stare fără titlu” din 1991 din Timișoara. A publicat poezie în reviste de profil din țară, iar în 2014 debutat cu volumul de poezie „Carte de vizită pentru centrul orașului”, premiat la USR Timiș. În prezent mai colaborează cu revista Orizont și scrie un studiu despre jurnalul lui Adrian Marino.
Surse foto: Nicoleta Papp / Facebook, profil public, Valeriu Sepi / Facebook, profil public

Ultima oră

Comentariul meu