hardy revine la csu sibiu - cooper rămâne și el încă un sezon

CSU Sibiu a anunțat marți dimineață că și-a asigurat serviciile a doi jucători extrem de iubiți de către fani. Kevin Hardy revine la echipa lui Dan Fleșeriu. De asemenea Christopher Cooper și-a dat acordul pentru încă un sezon la galben-albaștrii.

Baschetbalistul american, Kevin Hardy, unul dintre cei mai atletici sportivi care au jucat în ultimii ani pentru echipa noastră, va îmbrăca tricoul galben-albastru în sezonul 2018/2019. De asemenea, unul dintre cei mai buni pivoți ai Ligii Naționale, lider la recuperări, Christopher Cooper va juca pentru al treilea sezon la Sibiu.
Kevin Hardy, baschetbalistul în vârstă de 25 de ani, ce măsoară 1,88m, care a petrecut 2 sezoane alături de echipa noastră, între 2015 și 2017, revine la Sibiu, după ce, în ultimul an a jucat în NBA G League, în tricoul celor de la Rio Grande Valley. Hardy este un jucător recunoscut pentru faptul că este extrem de atletic, rapid și care poate juca atât poziția 1, cât și 2 sau 3. În ultimul sezon petrecut la Sibiu, Hardy a jucat în 40 de meciuri și a adunat medii statistice de 13,2 puncte, 7 recuperări și 4 asist-uri.


hardy revine la csu sibiu - cooper rămâne și el încă un sezon
FOTO – CSU Sibiu / Facebook

Christopher Cooper, unul dintre cei mai experimentați pivoți ai campionatului nostru, printre liderii la recuperări ai Ligii Naționale, și-a prelungit înțelegerea cu Clubul nostru și va juca pentru al treilea sezon consecutiv pentru BC CSU Sibiu. În vârstă de 28 de ani, Chris a fost, în sezonul 2017/2018, unul dintre jucătorii de bază al echipei, reușind în 39 de meciuri să contabilizeze medii statistice de 9,2 puncte, 8,4 recuperări și 1,7 pase decisive, cu un indice al eficienței de 15,8. Conducerea BC CSU Sibiu împreună cu staff-ul tehnic continuă campania de formare a lotului pentru noul sezon 2018-2019.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică