foto opt persoane rănite în urma unui accident între două mașini

Nu mai puțin de opt persoane au fost rănite în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, într-un accident în care au fost implicate două mașini.

Accidentul s-a petrecut în Negostina, județul Suceava, șase dintre victime fiind duse la spital. Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a spus că șase victime au fost duse la spital în urma accidentului din Negostina. „Opt persoane au fost implicate, din care șapte au primit îngrijiri medicale. O persoană a fost încarcerată, iar după extragere a fost transportată la Suceava. În total, șase persoane au fost transportate la spital”, potrivit reprezentantului ISU Suceava, citat de Mediafax. Polițiștii suceveni au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul dintre cele două mașini implicate.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Persoanele care au fost victime ale unui accident rutier au dreptul la despagubiri. Aceste despagubiri se pot obtine fara implicarea directa a persoanelor accidentate si fara a achita, in avans, vreo taxa. Informatii la tel. 0722437114 sau 0269252724.