Nu mai puțin de opt persoane au fost rănite în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, într-un accident în care au fost implicate două mașini.

Accidentul s-a petrecut în Negostina, județul Suceava, șase dintre victime fiind duse la spital. Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a spus că șase victime au fost duse la spital în urma accidentului din Negostina. „Opt persoane au fost implicate, din care șapte au primit îngrijiri medicale. O persoană a fost încarcerată, iar după extragere a fost transportată la Suceava. În total, șase persoane au fost transportate la spital”, potrivit reprezentantului ISU Suceava, citat de Mediafax. Polițiștii suceveni au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul dintre cele două mașini implicate.

Join the Conversation

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Persoanele care au fost victime ale unui accident rutier au dreptul la despagubiri. Aceste despagubiri se pot obtine fara implicarea directa a persoanelor accidentate si fara a achita, in avans, vreo taxa. Informatii la tel. 0722437114 sau 0269252724.