update foto avarie majoră la o conductă de apă scade presiunea la apa robinetelor a mii de sibieni

O conducta de transport a apei a cedat duminica dimineața în zona Ștrand din Sibiu, producând perturbări importante în alimentarea cu apă a mai multor cartiere. Mii de sibieni vor constata că presiunea apei la robinet este semnificativ mai scăzută. 

Apă Canal Sibiu SA anunță că din cauza unei avarii produse la conducta de transport DN 800, in zona strazii Maramuresului din Sibiu, se va inregistra o puternica reducere a presiunii apei in cartiertele: Strand I si II, Lazaret, Reșița, Gușterița, zonele Lupeni, Oțelarilor, Ștefan cel Mare ( blocuri ), Zona Industrială Est, zona cuprinsă în perimetrul Șoseaua Alba Iulia – Turismului – Neculce – Malului, precum si in Orașul de Jos ( Piața Cibin,Turnului, 9 Mai, Constituției, Piața Gării, Regele Ferdinand, Uzinei, Parcul Tineretului, Hermann Oberth, Fabricii).

ÎNCĂ SE LUCREAZĂ PENTRU REMEDIERE. ȘOFERII SĂ FIE ATENȚI

update foto avarie majoră la o conductă de apă scade presiunea la apa robinetelor a mii de sibieni update foto avarie majoră la o conductă de apă scade presiunea la apa robinetelor a mii de sibieni

In functie de consum, exista posibilitatea ca, in unele zone, consumatorii sa ramana fara apa. La dispozitia acestora, Apă Canal Sibiu SA a pregatit o autospecială cu apă menajeră ce se va deplasa la solicitarile primite prin Dispecerat.

La fața locului se intervine pentru remedierea avariei estimandu-se ca lucrarile vor fi incheiate in jurul orei 24,00.

Apa Canal Sibiu SA isi cere scuze tuturor consumatorilor afectați de situația ivită independent de dorința sa.

Relații suplimentare pot fi obtinute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, telverde 08008.202.202.

update foto avarie majoră la o conductă de apă scade presiunea la apa robinetelor a mii de sibieni

Ultima oră

Comentariul meu