video - moment emoționant la untold - don diablo, a dedicat o piesă alexandrei măceșeanu - ’’ne vei lipsi, oriunde ai fi’’

Cel mai emoționant am celei de a treia zi de la festivalul Untold, a avut loc în timpul show-ului susținut de Don Diablo, pe scena de pe Cluj Arena. Acesta i-a dedicat o piesă Alexandrei Măceşanu, fata ucisă la Caracal.

„Ne vei lipsi, nu vei fi uitată, oriunde ai fi”, a fost mesajul rostit de pe scena Cluj Arena, în timpul concertului susținut de DJ Don Diablo. Pe ecranul principal al scenei a fost postată o poză cu Alexandra. Gestul DJ-ului suedez i-a emoționat pe cei peste 100.000 de fani prezenți la festival.
Alexandra Măceșanu (15 ani) a dispărut în 24 iulie, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut în aprilie 2019 și Luiza Melencu (18 ani).

YouTube video

YouTube video

Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia în 26 iulie, după ce Alexandra sunase cu o zi în urmă, de trei ori la 112, pentru a-și anunța răpirea. Dincă și-a recunoscut faptele și a spus le-a omorât pe cele două fete.

Ultima oră

Comentariul meu