Încă două fete agresate de criminalul din Caracal – Declarațiile acestora

0 1.125

⇓ Ascultă știrea ⇓

Două adolescente, cu vârste de 12 şi 17 ani, l-au contactat pe bunicul Luizei Melencu, tânăra care a fost răpită şi ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, povestindu-i că au fost, la rândul lor, victime ale monstrului din Caracal.

Bunicul Luizei Melencu a fost contactat pe Facebook, la începutul anului 2020, de către două copile care susţin că au fost victime ale lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal.

Potrivit capturilor conversaţiilor pe mesageria reţelei de socializare prezentate de bunicul Luizei Melencu, conturile de Facebook sunt reale. Cele două adolescente sunt tot din zona Caracalului şi l-au rugat în repetate rânduri să le protejeze identitatea, spunând că sunt extrem de speriate şi că părinţii lor le interzic să-şi prezinte public poveștile, scrie adevărul.ro

Adolescenta de 17 ani povesteşte într-una dintre aceste conversaţii c-a fost abordată pe stradă la începutul anului 2019 de Gheorghe Dincă: „Eu mergeam pur şi simplu pe trotuar şi a oprit o maşină lângă mine. M-a întrebat dacă nu merg la ocazie. Era Dincă. Am spun «Nu!» şi să-şi vadă de drum. Dar a venit lângă mine şi mi-a pus ceva la nas şi am adormit după. M-am trezit în casa lui. Mă durea tot corpul şi mă simţeam rău. Am întâlnit acolo o fată de 12 ani care mi-a spus că era de 2 luni în casa lui Dincă“.

Tânara i-a mai spus bunicului Luizei că locuieşte în Germania acum, iar că familia celeilate fete s-a mutat ulterior la Brăila, din cauza traumelor suferite de adolescentă. Bunicul Luizei Melencu spune că fetele au evitat să-i povestească cum au reuşit să scape din locuinţa lui Gheorghe Dincă, dar că l-au încurajat să nu renunţe la ideea că Luiza este încă în viaţă.

“Multe fete m-au contactat in perioada asta. Două dintre ele mi-au atras atenţia. Nu m-au apelat de pe conturi false de Facebook. Am vorbit cu ele şi la telefon. Nu pot să le divulg identitatea pentru că aşa le-am promis. Una dintre ele mi-a spus ca după ce a scăpat din casa lui Dincă a fost nevoită sa se mute din Caracal. Nici procurorilor nu le-am spus pentru că am vrut să-mi respect cuvântul în faţa acestor copile. Eu vă spun sigur că acest Dincă obişnuia sa răpească fete, dar nu le omora. Le trafica. Cele două fete nu ştiu exact cum au scăpat din mâinile lui Dincă. Au spus că nu vor să vorbească despre asta. Sunt convins ca aşa s-a întâmplat cu Luiza. N-a omorât-o. Nepoata mea e vie. Simt asta”, spune Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.