sibian fără permis prins la volan cu o alcoolemie de 1,04 la mie
FOTO: arhivă

Un sibian în vârstă de 26 de ani a fost prins de polițiști pe Calea Șurii Mari în timp ce conducea beat un autoturism. În urma cercetărilor, s-a stabilit că omul nu avea nici permis de conducere. 

„La data de 28 mai a.c., în jurul orei 04,30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Calea Șurii Mari de către un tânăr în vârstă de 26 de ani, domiciliat în localitatea Viile Sibiului. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că cel aflat la volan nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

De asemenea, testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă șoferul a refuzat recoltarea probelor biologice.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv refuz de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu