tânărul rănit în accidentul de la loamneș a murit - avea doar 20 de ani

Un accident teribil a avut loc luni dimineață, pe drumul dintre Loamneș și Alămor. Două autoturisme s-au ciocnit, iar șoferii au fost răniți. Alin, în vârstă de 20 de ani, este tânărul care a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale mașinii. Din păcate, rănile acestuia au fost fatale. Băiatul a murit la spital. 

O depășire neregulamentară l-a costat viața

Potrivit polițiștilor sibieni, cumplitul accident s-a petrecut după ce Alin, tânărul de 20 de ani, a efectuat o depășire neregulamentară. „Din primele cercetări reiese că accidentul rutier s-ar fi produs pe fondul depășirii neregulamentare efectuate de către un șofer în vârstă de 20 de ani, aflat la volanul autoturismului condus dinspre Păuca, localitatea de domiciliu. Acesta nu s-a asigurat înainte de a începe manevra, a pătruns pe contrasens pentru a depăși o căruță și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Șura Mare”, a explicat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. tânărul rănit în accidentul de la loamneș a murit - avea doar 20 de ani

Mașina în care era Alin s-a rostogolit de câteva ori

În urma impactului, autoturismul condus de către tânărul din Păuca s-a dat peste cap de mai multe ori până a ajuns în câmp. O persoană aflată la fața locului în momentul producerii accidentului a povestit, pe Facebook, ce s-a întâmplat.

„Doamne ajută copilul care a fost la volan. S-a dat peste cap de 4-5 ori ca o cutie de chibrit (…). Nu l-am putut ajuta,  era încarcerat, i-am pus prosop cu apă pe frunte și l-am rugat pe Bunul Dumnezeu să fie cu el. Doamne, am rămas șocată!”, a scris o sibiancă pe Facebook.

YouTube video

Alin, dus la spital în stare de inconștiență. Celălalt șofer,  fost viceprimar în Șura Mare, rănit

În scurt timp au sosit la fața locului și echipajele medicale. A fost o luptă contracronometru pentru a-l scoate pe Alin din mașina făcută zob. În momentul în care l-au transportat la spital, acesta se afla în stare de inconștiență. Celălalt bărbat, care este fostul viceprimar din comuna Șura Mare, a fost rănit și el. Potrivit ISU Sibiu, acesta a suferit mai multe traumatisme. „Bărbatul descarcerat a fost transportat în stare de inconștiență, întubat cu multiple traumatisme iar celălalt bărbat, conștient cu traumatism cranio-celebral și traumatism umăr”, a transmis Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu, Decebal Todăriță, băiatul de 20 de ani a fost adus la UPU Sibiu în stop cardio respirator. Au fost continuate manevrele de resuscitare, însă fără succes. Tânărul a decedat la scurt timp.

Cei care l-au cunoscut pe Alin sunt în stare de șoc

Alin avea doar 20 de ani și o întreagă viață înainte. Din cauza unei clipe de neatenție însă, drumul lui a luat sfârșit. Cei care au rămas în urmă, familia, rudele, prietenii sau doar cunoștințele, îl plâng. Cu toții au doar cuvinte de laudă despre băiat.

„Alin s-a dus prea devreme. Era un băiat cu poftă de viață, de câte ori îl vedeam era tare vesel, cu zâmbetul pe buze. Din câte l-am cunoscut eu, era un om foarte bun. Păcat de el, prea tânăr să moară”, a spus o amică de-a lui Alin.

„Era un băiat foarte de treabă, ajuta pe toată lumea. Un băiat tânăr… A avut viteză mare, a fost ceasul cel rău”, a spus un prieten de-al lui Alin.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

Publică

  1. asta e… la 20 de ani te crezi stapanul soselelor, sau chiar al lumii…tu esti barosanul, tu esti ‘ al mai tare… din pacate nu e asa. Altcineva tine ”socoata” …si parintii platesc cu lacrimi grele ca i-au cumparat masina puternica ”sa fie in rand cu lumea” indiferent ca il duce capul sau nu…deh, domnia si prostia se platesc…scump

    1. „Era un băiat foarte de treabă, ajuta pe toată lumea. Un băiat tânăr… A avut viteză mare, a fost ceasul cel rău” ce dracu mai conteaza ca era băiat bun? Avea viteza, s-a băgat ca boul in depasire fara sa se asigure, asta e, pacat de celalat conducator care a ajuns la spital nevinovat