turcan campean

Vicepremierul Raluca Turcan, lider judeţean al liberalilor sibieni, a declarat sâmbătă seara, că este sigură că preşedintele Consiliului Judeţean, Daniela Cîmpean, candidat din partea PNL pentru un nou mandat, va finaliza proiectul noului spital judeţean.

Proiectul reprezintă o investiţie de 500 de milioane de euro și este cea mai mare investiție din judeţ de după 1989, scrie Agerpres.

“Când vorbim de fonduri europene, nu poţi să nu pui degetul pe cel mai important proiect pe care judeţul Sibiu îl va avea probabil ani buni de acum înainte, şi anume construcţia unui spital judeţean nou, pe care, dacă nu aveam o preşedintă de consiliu judeţean, precum Daniela Cîmpean, care, ca micuţul soldat japonez, să ia fiecare pas tehnic, legal, pe care trebuie să-l pui la baza construcţiei acestui măreţ proiect şi dacă Guvernul României nu ar fi oferit din secunda zero acest uriaş sprijin pe fonduri europene, astăzi ar fi rămas doar o poveste. (…) 500 de milioane de euro vor fi direcţionaţi pentru construcţia acestui măreţ proiect pentru judeţul Sibiu”, a spus Raluca Turcan.

Raluca Turcan a fost prezentă sâmbătă seara la lansarea candidaţilor PNL de la Sibiu. Principalii candidaţi PNL de la Sibiu sunt actualul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ), Daniela Cîmpean, care candidează pentru al doilea mandat şi consilierul local Adrian Bibu, directorul Sălii Sporturilor “Transilvania”, care încearcă să ajungă primarul municipiului reşedinţă de judeţ.
Atât pentru preşedinţia CJ Sibiu, cât şi pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu, în cursa electorală s-au înscris câte 12 candidaţi.

Sursa: Agerpres.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Participă la discuție

1 Commentariu

Comentariu