un sibian își caută concubina - tânăra a plecat de acasă și nu s-a mai întors

O tânără din Mediaș a plecat voluntar de acasă fără să mai revină. Concubinul său o caută cu disperare

Poliţiştii sibieni caută o tânără în vârstă de 25 de ani care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 17 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 09,00, concubina sa, BARTOȘ ȘTEFANIA MIHAELA, în vârstă de 25 ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Mediaș, fără a mai reveni.

 Semnalmente: 155 cm înălțime, 70 kg, păr vopsit negru, purtat pe spate, cu cărare pe mijloc, ochi căprui, ten măsliniu.


La data dispariției purta o geacă groasă de culoare verde, o bluză din material textil de culoare gri, pantaloni tip leggings de culoare neagră, încălțăminte sport de culoare neagră, cu o dungă albastră.

Semne particulare: tatuaj tribal pe gamba piciorului drept.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această tânără sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică