persoana călcată de tren în ștrand este o fetiță de 13 ani. s-ar fi sinucis

Noi detalii ies la iveală în cazul persoanei călcată de tren în municipiul Sibiu luni seară. În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că este vorba despre o fetiță în vârstă de 13 ani.

Un eveniment tragic a avut loc, luni seară, în cartierul Ștrand din Sibiu. O persoană a fost călcată mortal de un tren care circula pe ruta Teiuș – Sibiu. În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că este vorba despre o fetiță în vârstă de 13 ani.

Potrivit surselor Ora de Sibiu, copila s-ar fi sinucis. Aceasta s-a aruncat în fața trenului, astfel că mecanicul, deși a încetinit, nu a mai avut timp să evite nenorocirea.


VEZI VIDEO DE LA FAȚA LOCULUI AICI

Vă reamintim că totul s-a petrecut luni seara, în jurul orei 19:00, la trecerea de cale ferată din cartierul Ștand, în zona străzii Dimitrie Cantemir. Mecanicul a sunat la 112 imediat după producerea tragicului eveniment. La fața locului au ajuns de urgență echipaje SMURD din cadrul ISU Sibiu. Trupul fetiței a fost scos de sub tren, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Aceasta a murit pe loc.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică