noi dezvaluiri in cazul crimei din arhitecților - ucigașul și-ar fi urmărit victima toată seara

Noi detalii ies la iveală în cazul crimei din cartierul Arhitecților. Se pare că ucigașul și-ar fi urmărit fosta iubita toată seara, iar apoi ar fi intrat cu forța în apartamentul ei, unde a și omorât-o.

Crima din cartierul Arhitecților, ce s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, a îngrozit o întreagă comunitate. O tânără în vârstă de 31 de ani a fost ucisă cu sânge rece în propriul apartament de fostul iubit. Imediat după crimă, bărbatul a fugit din localitate în Deva, județul Hunedoara, acolo unde s-a predat.

VEZI AICI VIDEO CU UCIGAȘUL ADUS LA CISNĂDIE PENTRU RECONSTITUIRI

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, bărbatul a declarat că s-ar fi împăcat cu victima recent și că au mers împreună în oraș în acea seară, după care au revenit în apartamentul femeii, unde s-au certat fiindcă o suspecta că se întâlnește cu alt bărbat.

„Ulterior cei doi s-au împăcat, iar la data de 13.02.2021 s-au întâlnit în oraș, după care s-au deplasat la domiciliul victimei. Inculpatul bănuia că victima îl înșală cu un alt bărbat, motiv pentru care a confruntat-o cu privire la acest aspect, reproșându-i și faptul că stă cu el doar pentru bani, că își cumpără haine folosind cardul său”, a transmis prim-procurorul Ion Veștemean, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. DETALII AICI

Călăul și-a urmărit victima câteva ore

Surse apropiate ale femeii ucise spun însă că aceasta nu s-ar fi împăcat cu ucigașul, ci din contră, nu erau în relații bune. El ar fi urmărit-o întreaga seară, după care a intrat cu forța în apartamentul ei.


„În acea seară ea a lucrat până la ora 21:00 la un magazin din mall. După lucru, a plecat cu mașina către părinții ei în localitatea Mârșa. Acolo s-a întâlnit cu băiatul cu care vorbea în prezent. La ora 21:30 a ajuns la Mârșa și a parcat mașina în fața blocului, aproape de locuința părinților, și a plecat cu mașina băiatului. Criminalul a urmărit-o tot drumul, probabil când i-a văzut a înnebunit de furie. La ora 23:10 s-au întors, fiecare cu mașina lui, ea a venit către Sibiu acasă, iar băiatul cu care vorbea a plecat la casa lui”, spun apropiații femeii.

Potrivit surselor, agresorul s-a îndreptat către Sibiu și a ajuns în cartier înaintea ei. A așteptat-o să ajungă și a intrat cu forța în apartamentul ei. „Probabil el a plecat mai repede către Sibiu. Diana a vorbit cu băiatul ăsta până în apropierea casei. La ora 23:56 i-a dat mesaj că a ajuns acasă, el a întrebat-o dacă e bine și ea i-a spus că da”, mai spun apropiații sibiencei.

Femeia a fost omorâtă câteva minute mai târziu. Agresorul a înjunghiat-o cu 20 de lovituri de cuțit.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică