Noul președinte al FDGR Sibiu – ”Obiectivul e să găsesc oameni tineri cu dorința de schimbare”

936

Gabriel Tischer este noul președinte al organizației județene a FDGR. A fost ales în unanimitate, fiind singurul candidat pentru alegerile interne. A preluat mandatul de la primarul Sibiului, Astrid Fodor, care nu a dorit să mai candideze.

Tischer spune că principalul obiectiv este să ”întinerească” organizația. ”Vreau acum să interacționez cu oamenii din organizație, să identific tinerii cu dorința de a se implica în dezvoltarea județului. Îmi doresc să deschid mai mult colaborarea cu toate organizațiile, să aducem oameni profesioniști și împreună să mișcăm lucrurile”, spune Gabriel Tischer.

Noul președinte ales al organizației FDGR Sibiu a fost propus pentru candidatură de Paul Porr, președintele FDGR.

AFLĂ DE AICI MOTIVAȚIA CANDIDATURII

Gabriel Tischer a fost candidatul FDGR la președinția Consiliului Județean Sibiu, iar acum ocupă un loc de consilier județean. Alegerea lui în funcția de președinte al FDGR Sibiu ar putea fi un preambul pentru o posibilă candidatură la funcția de primar al Sibiului, la alegerile din 2024, mai ales că Astrid fodor a declarat că nu mai dorește o nouă candidatură.

CITEȘTE AICI DESPRE DECLARAȚIA LUI ASTRID FODOR

”Este prematur să vorbim despre asta. Mai e timp, până atunci obiectivul e să întărim organizația, să aducem oameni tineri. Nominalizările pentru o astfel de candidatură încă nici nu s-au luat în calcul”, spune Gabriel Tischer.

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.