video crima dublă din argeș- criminalul a declarat la televizor că își va omorî iubita

Duminică, o crimă oribilă s-a petrecut în județul Argeș. Un bărbat și-a omorât fosta iubită și pe băiatul acesteia chiar în curtea bisericii. Bărbatul spusese că va face acest lucru chiar la televizor, în cadrul unei emisiuni unde fusese invitat în luna ianuarie.

VEZI AICI DETALII DESPRE CRIMĂ 

In ianuarie 2021, barbatul fusese impreuna cu viitoarea lui victima in studioul emisiunii “Acces direct” unde s-a consumat o confruntare intre ei si o tentativa de impacare, scrie Adevarul. Barbatul isi acuza sotia de infidelitate si a amenintat-o direct ca o va ucide daca il paraseste. Totodata, el a precizat ca nu glumeste si ca e hotarat sa se razbune daca se va simti inselat si a dezvaluit ca l-ar ucide si pe adolescent, scrie www.ziare.com

Psihologul Dan Mihaileanu a urmarit imaginile respective si spune ca barbatul dadea semne grave de instabilitate emotionala. Mai mult, in opinia lui Mihaileanu, intr-un stat cu o justitie corecta, individul ar fi fost convocat la audieri dupa emisiune.


“Acel om ar fi trebuit sa primeasca tratament de specialitate, chiar sa fie internat undeva o vreme. Dadea semne evidente de depresie, dar si se incadra in tiparul clasic al celor predispusi la violenta, chiar la violenta extrema. Faptul ca autoritatile au fost imobile, nepasatoare, a dus la o dubla crima, o spun fara echivoc”, a spus psihologul, conform sursei citate.

https://www.youtube.com/watch?v=KQXFd8s3Bw0&t=747s

Ultima oră

Comentariul meu

Publică