VIDEO FOTO Terenul dintre Sibiu și Poplaca, curățat de gunoaie doar de ochii lumii – Nu s-a schimbat nimic

1.224

În urmă cu aproape o săptămână Ora de Sibiu semnala faptul că zona dintre Sibiu și Poplaca, pe lângă Uzina de Apă, este sufocată de gunoaie. După zile întregi în care Primăriile din Sibiu și Poplaca și-au aruncat responsabilitatea curățării terenului de la una la alta, pentru că nu se puteau hotărî asupra proprietății, într-un final s-a ajuns la concluzia că se află în administrarea Sibiului. Reprezentanții primăriei au dat asigurări că în data de 11 mai terenul va fi ”lună-bec”. Asigurările s-au dus, nu și gunoaiele.

VEZI AICI CUM ARĂTA LOCUL ÎNAINTE DE A FI „CURĂȚAT„ ȘI CE DECLARAU AUTORITĂȚILE

Și asta deoarece grămada nu mai are vârf, dar nici nu a dispărut de tot. Ceva gunoaie s-au strâns, dar atât cât să nu fie cineva acuzat că nu a făcut chiar nimic.

“Zona va fi curățată de deșeuri în cursul zilei de 11 mai de către operatorul de salubrizare, sub coordonarea Serviciului Salubrizare. Sesizarea a fost transmisă și Poliției Locale în vederea efectuării verificărilor, în scopul identificării persoanei responsabile cu ajutorul camerelor de supraveghere din zona”, transmitea purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore, acum câteva zile.

Zona arată aproximativ la fel și după data de 11 mai. În continuare acolo zac aruncate saltele, pet-uri, doze de aluminiu, plastice și chiar bucăți de caroserie. Sticlele sparte ”îmbunătățesc” imaginea. Cât despre depistarea celor care au aruncat mizeriile în câmp…

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi