exclusiv - dosarul polițiștilor șpăgari din sibiu – 13 persoane reținute pentru 24 de ore
Nu mai puțin de 17 polițiști au fost duși la audieri in acest dosar, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu

Procurorii care instrumentează dosarul în care nu mai puțin de 25 de polițiști din Sibiu sunt acuzați de luare de mită si șpagă au deci că nu mai puțin de 13 dintre cei audiați miercuri, să fie reținuți pentru 24 de ore.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a decis miercuri seară la capătul audierilor maraton avute loc toată ziua, ca un număr de 17 persoane la locuințele cărora au avut loc Percheziții, să își petreacă noaptea următoare în arest preventiv.
Procurorii au decis ca 13 să petreacă următoarele 24 de ore după gratii.

VEZI AICI VIDEO CU POLIȚIȘTII ADUȘI LA AUDIERI LA DIICOT

Reamintim că miercuri au avut loc zeci de Percheziții. Cele 17 percheziții domiciliare au început miercuri dimineața în probabil cel mai mare dosar de corupție de la nivelul IPJ Sibiu. Polițiști din cadrul Serviciul Rutier, Biroul Drumuri Nationale si Europene sunt acuzați de luare de mită și abuz în serviciu.


CITEȘTE ȘI: Reacția IPJ Sibiu despre anchetarea a zeci de polițiști sibieni bănuiți că luau șpagă ca să ierte șoferi în trafic

Până la orele amiezii, 17 dintre cei 25 de polițiști vizați în dosar au fost aduși la audieri. (DETALII AICI)

VEZI AICI ACUZAȚIILE ADUSE POLIȚIȘTILOR ȘI CUM ACȚIONAU ACESTIA CÂND LUAU ȘPAGĂ

Aceștia erau bine organizați, cereau sponsorizări pentru echipa de fotbal a Inspectoratului Județean de Poliție, dar aveau grijă ca și în buzunarul lor să intre câte ceva. Și nu doar bani, ci în funcție de ocupația contravenientului nu refuzau nici o masă la restaurant sau niște pavaje în curte. (DETALII AICI)

Ultima oră

Comentariul meu

Publică