accident sambata dn1

În fiecare an, pe șoselele din România mor în accidente rutiere sute sau chiar mii de oameni nevinovați din cauza lipsei de infrastructură. În județul Sibiu, în 2021, au avut loc două accidente grave în care șapte persoane și-au pierdut viața și altele au fost rănite grav.

 

Accidente rutiere similare soldate cu victime s-au produs în România în anul 2021:

2021

21 noiembrie – Cel mai recent accident, în care doi copii și un tânăr în vârstă de 23 de ani, au murit pe DN 2 – E 85, în afara localităţii Onişcani, judeţul Bacău, în urma unei ciocnirii între un autoturism şi un TIR.

23 septembrie – Patru persoane au murit în urma producerii unui accident de circulaţie pe DN 6, în localitatea Constantin Daicoviciu, judeţul Caraş-Severin.
22 septembrie – Patru persoane au decedat şi două au fost rănite în urma unui accident care a avut loc, pe DN 2, între localităţile Moviliţa şi Sineşti, judeţul Ialomiţa, fiind implicate două autoutilitare şi un autoturism.

20/21 august – Trei tineri au murit în judeţul Vrancea după ce autoturismul în care se aflau a lovit un copac.
5/6 august – Trei persoane au decedat, pe şoseaua de centură a municipiului Focşani, în urma impactului între autoturismul în care se aflau şi un TIR.
3 august – Trei persoane au murit, în urma unui accident rutier ce a avut loc în localitatea Albina din judeţul Timiş, fiind implicate patru autoturisme şi un autotren.

28 iulie – Trei persoane au murit într-un accident în localitatea băcăuană Iteşti, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac.
25 iulie – Şapte persoane au decedat în urma unui accident produs pe DN2 Bacău – Adjud.
23 iulie – Patru persoane au decedat în urma coliziunii între un SUV şi un TIR, în municipiul Sibiu, pe Calea Şurii Mici.

23 iunie – Trei persoane au murit într-un accident rutier produs pe DN1/E60, intersecţie cu DC 126, între localităţile Morlaca şi Hodiş.

18 mai – Cinci persoane au murit şi alte două au fost rănite într-un accident care a avut loc pe DN 1, la km 103+900 m Breaza-Nistoreşti, în eveniment fiind implicate două autoturisme în care se aflau 7 persoane.
14 mai – Patru persoane au murit, în urma unui accident rutier care s-a produs pe DN 13, la ieşirea din localitatea braşoveană Rotbav, în care au fost implicate un autocamion şi un autoturism.

1 aprilie – Patru persoane au murit într-un accident rutier produs între localităţile Tutova şi Priponeşti, la ieşirea din judeţul Vaslui spre Galaţi.

23 martie – Trei persoane au murit şi alte două au fost rănite într-un accident rutier produs între localităţile Cârligu Mic şi Glodeanu Siliştea, din judeţul Buzău.

21 ianuarie – Trei persoane au murit şi alte două au fost grav rănite într-un accident produs, între un autotren şi o maşină, pe Drumul Judeţean 246, la ieşirea din localitatea Scânteia.
11 ianuarie – Trei persoane au murit, iar o alta a fost grav rănită, într-un accident produs pe Autostrada A1 în zona localităţii Sălişte, judeţul Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu