sportivii de la css „șoimii” s-ar putea antrena gratuit la stadionul municipal - decizia, la consilierii locali

Stadionul Municipal a fost modernizat și, odată cu aceste lucrări, a fost amenajată și o sală de atletism modernă, dotată cu șase piste de alergare, groapă de nisip, sală de forță și vestiare. Clubul Sportiv Școlar „Șoimii”, care are secții de atletism, culturism, fotbal, judo, rugby, schi alpin și tenis de câmp, a solicitat municipalității să ofere acces gratuit tinerilor sportivi pentru a se antrena aici. Pentru încheierea unui contract între club și primărie, este nevoie să fie adoptată o hotărâre de Consiliu Local. 

Clubul Sportiv Școlar „Șoimii” a transmis o solicitare în data de 16 noiembrie către Serviciul Public Administrare Baze Sportive și de Agrement din cadrul Primăriei Sibiu pentru a primi acces gratuit pentru antrenamente în sala de atletism de la Stadionul Municipal. În acest sens, consilierii locali vor vota, în ședința din 24 noiembrie, un proiect de hotărâre prin care să aprobe „transmiterii în administrare cu titlu gratuit a unor spații aflate în incinta Stadionului Municipal”. 


CITEȘTE ȘI: Stadionul Municipal va fi inaugurat în 10 decembrie 

Timp de un an de la data semnării contractului, sportivii de la „Șoimii” se vor putea antrena gratuit în sala ce are o suprafață de peste 1.000 mp. De asemenea, ei vor avea acces și la sala de forță de aproape 130 mp, la vestiare, la depozitul pentru echipamente și la grupurile sanitare. Clubul va plăti doar facturile pentru utilități.  

CITEȘTE ȘI: Trei copii din Sibiu, pe podium la un campionat național – Antrenor: „Sunt marile speranțe ale atletismului”

Sala de atletism de la stadion are șase piste de alergare, cu o lungime de 60 de metri, respectiv 80 de metri, fiind dotat și cu o groapă de nisip pentru salt simplu și triplu salt. 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică