angelika maurer, studenta dispărută din sibiu, rudă cu un primar din bistrița-năsăud - „sperăm să găsească ceva, orice”

Angelika Maurer, studenta din Sibiu, dată dispărută la începutul lunii februarie, este în continuare de negăsit. Sute de oamenii au căutat-o joi în Pădurea Dumbrava, acolo unde anterior fuseseră găsite mai multe obiecte personale ale fetei, printre care portofelul, actele și telefonul mobil. Cercetările în această zonă nu au dat rezultat, iar rudele tinerei sunt din ce în ce mai îngrijorate. Dacă la început au crezut că ar fi putut fugi cu un băiat, acum se gândesc la ce e mai rău. Verișorul ei, primarul unei comune din județul Bistrița-Năsăud, speră ca anchetatorii să o găsească, fiindcă situația devine extrem de apăsătoare. 

Angelika Maurer, studentă la Facultatea de Teologie din Sibiu, dispărută în data de 8 februarie, este în continuare de negăsit. Oamenii legii, polițiști și jandarmi, fratele și restul rudelor, dar și sute de voluntari, au continuat să o caute joi în Pădurea Dumbrava, acolo unde se presupune că a mers tânăra. În același loc, autoritățile au găsit, în urma cercetărilor, la finalul săptămânii trecute, telefonul mobil al fetei, portofelul cu acte, cheile de la căminul în care locuia, dar și o pereche de ochelari. Nici urmă de Angelika până acum. 

VEZI AICI IMAGINI DE LA CĂUTĂRILE DE JOI

Zona aflată în atenția oamenilor legii, în suprafață de aproximativ 500 de hectare de pădure, a fost periată în totalitate. Din acest motiv, polițiștii exclud posibilitatea că Angelika s-ar mai afla acolo. Aceștia vor continua cercetările, inclusiv prin căutări în teren, și vor extinde aria de căutare, astfel încât să fie obținute și analizate cât mai multe informații ce pot duce la găsirea tinerei dispărute. 

Mama și frații studentei, disperați – Rudele se roagă să găsească orice 

Angelika Maurer are 25 de ani și este din Rupea, județul Brașov. Aceasta se mutase la Sibiu pentru studii, urmând cursurile Facultății de Teologie din cadrul Universității „Lucian Blaga”. Absența ei le-a pus semne de întrebare, mai întâi, profesorilor care, după o săptămână în care nu a mai venit la cursuri, au luat legătura cu mama ei. Atunci au realizat cu toții că fata dispăruse, astfel că unul dintre frații ei a anunțat poliția. 

Rudele speră acum ca polițiștii să găsească orice indiciu care să explice dispariția. Vărul său, primar al unei comunei din Bistrița-Năsăud, spune că, deși inițial s-a gândit că Angelika ar fi putut pleca cu un băiat, acum nu mai ia în calcul această ipoteză. 

„Mama ei și tatăl meu sunt frați. Deci ea e verișoara mea. Mama ei s-a căsătorit cu un sas și s-a mutat la Brașov. Acolo s-a născut Angelika. Ea era studentă, la master, plecată la Sibiu, tocmai de aceea mama ei nu știut că lipsește până când nu au sunat-o de la Universitate, deoarece nu obișnuia să absenteze. Abia apoi s-a dat alarma că e dispărută și au început căutările. Inițial, ne-am gândit că poate a plecat cu vreun băiat, că așa te gândești, dar acum că i-au găsit din obiecte, deja lucrurile se complică. Sperăm să găsească ceva! Asta facem, sperăm! Să găsească ceva, orice, dar să găsească. Indiferent ce! Că așa… e greu”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Ioan Struguri din comuna Parva, județul Bistrița-Năsăud. 

Vă reamintim că Angelika Maurer are 25 de ani, o înălțime de 165 cm, o greutate de aproximativ 75 kg, ochi verzi, păr șaten deschis de lungime medie. Aceasta era îmbrăcată, în ziua dispariției, cu un palton de culoare neagră, pantaloni de culoare închisă și încălțăminte de tip UGG de culoare neagră. Oamenii legii au găsit, la finele săptămânii trecute, telefonul său, portofelul cu acte, cheile de la cămin, dar și o pereche de ochelari, toate în Pădurea Dumbrava. (DETALII DESPRE DISPARIȚIE AICI)

Ultima oră

Comentariul meu