pnl nu și-a stabilit lista candidaților pentru alegerile locale – turcan: „suntem pe un calendar agreat la nivel național”

Lista candidaților PNL pentru alegerile locale nu a fost încă clarificată. În cadrul unei conferințe de presă susținute la Sibiu, Raluca Turcan a transmis că tot demersul se ghidează după un calendar stabilit la nivel național.

Întrebată când se vor alege candidații pentru alegerilor locale, Raluca Turcan a susținut că în momentul de față, Partidul Național Liberal se află într-un demers în care își clarifică toți candidații. „Noi ne facem propriul calendar de stabilire a candidaților, dar în același timp în privința candidaturilor mari, trebuie să ne suprapunem cu un calendar de la nivel național, stabilit pentru toate județele. Așa dar nu pot să vă spun nici cine va fi candidat, nici când va fi anunțat pentru că suntem pe un calendar agreat la nivel național” a spus Raluca Turcan.


De asemenea, Raluca Turcan a menționat faptul că cel puțin în cazul candidaților pentru primăriile din Sibiu și Mediaș va fi nevoie de o validare a candidatului venită de la București. „Asta este procedura de fiecare dată. Niciodată nu s-a întâmplat ca județele să aibă candidați, mai ales la municipiile reședință de județ, unde nivelul național să nu facă o analiză. Suntem într-un calendar de pregătire a alegerilor, așa cum sunt și celelalte județe din țară” a spus Raluca Turcan.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică