concert caritabil de muzică populară la sala thalia din sibiu - vor fi prezenți artiști din 6 județe
foto: arhivă

Asociația De Poveste vă invită să să luați parte la un adevărat regal folcloric și vă bucurați de frumusețea cântecelor tradiționale românești.

,,Cântec de Poveste” aduce în fața dumneavoastră interpreți de muzică populară din tânăra generație, câștigători la numeroase festivaluri – concurs de folclor. În cadrul spectacolului veți putea urmări artiști din județele Sibiu, Alba, Hunedoara, Salaj, Vâlcea și Suceava.

Evenimentul va avea loc în data de 4 aprilie, ora 18, la sala Thalia din Sibiu și este organizat la inițiativa unei tinere interprete, Denisa Bărbat, care a reușit să adune pe scena sălii Thalia peste 15 cântăreți de muzică populară.

Un astfel de concert nu este un simplu eveniment cultural. Prin participarea și generozitatea dumneavoastră contribuiți la un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament de la nivelul județului Sibiu. Scopul spectacolului este unul caritabil, iar fondurile strânse vor fi folosite în beneficiul copiilor din centrele de plasament din județul Sibiu.


Apreciez întreaga activitate a Asociației de Poveste și îmi doresc ca publicul să fie receptiv, să se alăture acestei cauze. Pentru noi interpreții acest spectacol este special, tocmai pentru că simțim că putem fi de folos, că putem dărui și noi la rândul nostru din ceea ce am primit de sus. Acest eveniment nu este despre noi, ci este despre ei și pentru ei – pentru copiii din centrele de plasament. Așadar, vă invităm cu mare drag la un spectacol extraordinar, cu voci tinere, care deja și-au demonstrat calitățile vocale și care vor avea cu certitudine în continuare un cuvânt de spus în folclorul nostru românesc. Prin participarea dumneavoastră la acest spectacol cu dublu rol, vă veți putea bucura de frumusețea și autenticitatea cântecelor noastre tradiționale, dar mai ales veți contribui la binele copiilor din centrele de plasament ale județului Sibiu.” spune Denisa, inițiatoare evenimentului.

Donația minimă recomandată pentru participarea la eveniment este de 30 lei/persoană și poate fi achitată cu cardul, aici. Donații în numerar pot fi făcute la sediul Asociației De Poveste, în fiecare zi de luni și joi, în intervalul orar 15-17. Sediul asociației se află pe Bulevardul Victoriei, nr. 14, etaj 1, ap. 11.

Mai multe detalii despre eveniment puteți citi pe pagina de Facebook Asociația De Poveste sau puteți obține sunând la numărul de telefon 0770.288.246.

Evenimentul este organizat de Asociația De Poveste, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu, Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Sibiu și Filarmonicii de Stat Sibiu.

concert caritabil de muzică populară la sala thalia din sibiu - vor fi prezenți artiști din 6 județe

Ultima oră

Comentariul meu

Publică