noi probleme pe drumul "ciuruit" de gropi dintre tălmaciu și racovița - consiliul județean nu îl poate repara pentru că nu îl are sub tutelă
foto: arhivă

Drumul județean 105G dintre Avrig și Tălmaciu continuă să aibă gropi și constinuă să se afle într-o stare proastă din cauza precipitațiilor din ultimele luni. Cu toate acestea, Consiliul Județean Sibiu nu poate interveni pentru reabilitarea acestuia deoarece drumul este administrat temporar de către Hidroelectrica SA.

Drumul județean 105G dintre Avrig și Tălmaciu este “ciuruit” de gropi, însă Consiliul Județean Sibiu nu poate interveni, deoarece acesta este administrat temporar de Hidroelectrica SA. Până când drumul nu va fi transferat în domeniul public al județului Sibiu, reparațiile nu pot fi efectuate, acestea trebuind a fi suportate de către firmă la momentul actual. Locuitorii sunt nemulțumiți însă și așteaptă rezolvarea situației pentru a avea un drum sigur și în bune condiții.

noi probleme pe drumul "ciuruit" de gropi dintre tălmaciu și racovița - consiliul județean nu îl poate repara pentru că nu îl are sub tutelă

Citește și: FOTO Drumul Județean dintre Racovița și Tălmaciu, “ciuruit” de gropi – Primar: “Se va interveni în perioada următoare”


Situația a fost generată ca urmare a modificării traseului acestui drum, justificată de necesitatea demolării podului rutier care traversa râul Olt, anunță reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.

“După finalizarea de către SPEEH Hidroelectrica SA a acestor reglementări juridice, acest tronson de drum de pe malul stâng al râului Olt urmează să fie transmis în domeniul public al județului Sibiu. Prin urmare, până la definitivarea acestei situații, Consiliul Județean Sibiu nu este în măsură să realizeze lucrări de întreținere și reparații pe acest tronson de drum care nu este în proprietatea publică a județului” transmite Consiliul Județean Sibiu” au completat reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu