politia sibiu
foto: arhivă

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, care circula haotic pe Calea Dumbrăvii, le-a atras atenția polițiștilor care patrulau în zonă. După ce l-au oprit, oamenii legii au constatat că cel aflat la volan nu avea permis, era băut, iar mașina pe care o conducea fusese furată. 

„La data de 23 aprilie, în jurul orei 05:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au observat și au oprit un autoturism condus haotic pe Calea Dumbrăvii, autoturism la volanul căruia a fost identificat un tânăr în vârstă de 22 de ani, din județul Harghita”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul nu deține dreptul de a conduce, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul condusese autoturismul fără consimțământul proprietarului mașinii.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu