accident a1 masina dn14

Un accident rutier grav a avut loc, miercuri după-amiaza, pe autostrada A1, în zona ieșirii în drumul național 14. O mașină a fost lovită de un camion și proiectată apoi într-un alt TIR. Șoferul autoturismului a fost rănit, astfel că a fost transportat la spital în Sibiu. 

accident a1 dn14

Polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au intervenit, miercuri, la un accident rutier produs pe A1, la km. 247, în zona ieșirii spre DN 14, pe sensul Sibiu – Sebeș.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un ansamblu tir pe banda 1, un cetățean străin în vârstă de 36 de ani, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță, a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Vâlcea, proiectându-l pe banda 2, unde a fost lovit apoi de alt ansamblu tir, condus de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, din județul Arad”, spune Elena Wellter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

accident a1 dn14 tir

Șoferul autoturismului a fost rănit. El a fost transportat la UPU Sibiu cu traumatism la picioare, conștient. Alte două persoane au fost evaluate medical, neavând nevoie de îngrijiri medicale.

trafic autostrada accident
Sursa: Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU

Traficul în zonă se desfășoară îngreunat.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu