conducerea lui fc hermannstadt, mulțumită de munca lui măldărășanu. coman: ”nimic nu e întâmplător”

Președintele clubului FC Hermannstadt, Dani Coman este mulțumit de stabilitatea financiară și condițiile de la echipă, iar munca antrenorului Marius Măldărășanu dă roade.

După opt meciuri în Superligă, Sibiul este pe locul 7, cu 12 puncte și pare a se înscrie în lupta pentru un loc în play-off.  Înainte de meciul de joi, de pe Municipal, cu liderul FCSB, președintele lui FC Hermannstadt nu vrea să pună presiune mare pe echipă și să fixeze obiective care sunt dificil de atins. ”Cu FCSB  îmi doresc trei puncte, nu aș fi mulțumit cu un egal. Noi ne dorim să facem mai multe puncte decât anul trecut, inclusiv cele 9 puncte pierdute. Dacă vom face mai multe, eu cred că avem șanse mari pentru a ne califica în play-off. Nu ne-am propus efectiv să intrăm în play-off, ci să ne depășim performanța făcută anul trecut” a explicat conducătorul clubului sibian.

”Avem mână liberă să construim”

Stabilitatea de la FC Hermannstadt este una din cheile succesului pentru echipa pregătită de Marius Măldărășanu. Fostul portar este mulțumit de faptul că echipa construiește și are ocazii multe în fiecare meci.   ”Măldă este un antrenor foarte bun, care pregătește zi ce zi ceea ce  joacă echipa, îi place să joace fotbal. Nu este nimic întâmplător că jucătorilor le place să construiască, să paseze mult și astfel avem ocazii multe. La Sibiu avem liniște, patronii nu se bagă să facă echipa, să facă lotul, să aducă jucători, avem mâna liberă să construim, de aia s-au văzut rezultatele în ultimii ani, începând cu promovarea în prima ligă. Clubul crește organic, fără să ne propunem obiective mărețe pe care să nu le putem îndeplini. Vrem să creștem normal, pas cu pas, eu sunt convins că la emulația creată în juruul stadionului, echipei și rezultatelor, ne putem propune și alte obiective în viitorul apropiat” a mai anunțat Dani Coman.

”Am fost la pauză în vestiar”

Coman a fost mulțumit de reacția avută de echipă după pauza meciului cu FC Voluntari. Dani Coman a mers la vestiar în pauza jocului cu ilfovenii și a auzit discursul antrenorului Marius Măldărășanu către jucători. ”A fost un meci interesant, o primă repriză mai slăbuță din partea noastră, dar mă bucură reacția pe care a avut-o echipa după pauză. Eu am fost în pauză la vestiar și am auzit discursul lui Măldă, m-a bucurat că jucătorii au reacționat cum trebuie. Măldă a mers punctual pe greșelile făcute în prima repriză, pe punctele slabe ale echipei din Voluntari, iar echipa a reacționat așa cum și-a dorit el, dar și noi. A fost o a doua repriză bună, mi-a plăcut mult jocul din a doua repriză și mai ales rezultatul” a spus Dani Coman.

Condusă duminică la pauză pe Municipal, scor 0-1, echipa pregătită de Măldărășanu a întors jocul în repriza secundă și a câștigat cu 3-1.

conducerea lui fc hermannstadt, mulțumită de munca lui măldărășanu. coman: ”nimic nu e întâmplător”

Ultima oră

Comentariul meu