sibiul freamătă înaintea meciului cu fcsb. măldărășanu: ”într-o zi bună, putem bate pe oricine” (video)

Cu o zi înainte de meciul cu FCSB, programat joi, de la ora 20.00, pe Stadionul Municipal, antrenorul echipei FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu .

Restanța din etapa a cincea a Superligii, FC Hermannstadt – FCSB pune Sibiul pe jar, Stadionul Municipal urmând a fi arhiplin la ora duelului programat joi, de la ora 20.00. FCSB este lider în Superligă, cu 21 de puncte, în timp ce Sibiul este pe 7, cu 12 puncte.

Sibiul ținește un rezultat pozitiv contra liderului, care să o urce pe loc de play-off. Anul trecut, a fost 2-2 în Capitală în meciul direct, dar în retur, FCSB a învins cu 1-0 la Sibiu.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru restanța cu FCSB!

Antrenorul sibienilor, Marius Măldărășanu crede că FCSB este cea mai în formă echipă a Superligii, astfel că jocul va fi unul teribil de greu. Neînvinsă în ultimele patru etape, FC Hermannstadt își propune să treacă cu bine și peste hopul de joi.

”Se anunță un meci tare”

”Jucăm contra echipei de pe primul loc, poate cea mai în formă echipă, ei vin după un rezultat pozitiv contra campioanei Farul. Și noi avem un parcurs destul de bun, ultimele patru etape suntem neînvinși, venim după o victorie în care am făcut o a doua repriză bună, întorcând rezultatul. Se anunță un meci tare, contra unei echipe care joacă fotbal, va trebui să avem foarte mare grijă, pentru că au o tranziție pozitivă bună, au o echipă cu calitate tehnică, sunt încrezători și atunci când e de suferit, trebuie să o facem cum trebuie. Contează mult forma de moment, ziua, când avem o zi bună, putem bate pe oricine” a declarat Măldărășanu pentru pagina oficială de socializare a clubului.

sibiul freamătă înaintea meciului cu fcsb. măldărășanu: ”într-o zi bună, putem bate pe oricine” (video)

”Acum FCSB știe și să se apere”


FCSB a dat însă și semne de slăbiciune în acest sezon, fiind învinsă de UTA, însă Măldă crede că jucătorii de viteză ai liderului pot pune probleme oricui în Superliga.  Tehnicianul subliniază că față de sezonul trecut, liderul se apără acum mult mai bine.

”FCSB are jucători cu calitate, de echipa națională, spre deosebire de sezonul trecut, știu să se apere și să aștepte greșeala adversarului, atunci când o face, au tranziție pozitivă bună, cu jucători de viteză, pot pune probleme oricui. Trebuie să gestionăm bine și un astfel de moment.

După un sezon în Liga 2 la Sibiu, Pantea (20 ani) s-a întors în urmă cu un an la FCSB și joacă constant în acest campionat. ”Pantea a crescut frumos la noi un an, ni l-am fi dorit în continuare, dar el a vrut să meargă acolo să se bată pentru postul de fundaș dreapta, a reușit, este încăpățânat, doritor de performanță, obiectivul a fost atins, este un jucător pe care îl cunoaștem foarte bine ” a mai spus antrenorul Sibiului.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

”Să fim susținuți până la capăt”

Cu siguranță, meciul FC Hermannstadt – FCSB se va juca cu tribunele pline, iar antrenorul Măldărășanu așteaptă susținere, indiferent de rezultatul de pe tabelă. Tehnicianul a remarcat rumoarea de pe stadion la pauza partidei precedente, cu Voluntari, când oaspeții conduceau, dar Sibiul a câștigat la final.  ”La pauza meciului trecut a fost o reacție de nemulțumire la adresa rezultatului de pe tabelă, trebuie să înțelegem că noi am ridicat nivelul. Așteptările sunt poate mai mari, dar noi aștia suntem, buni, răi, trebuie să fim susținuți până la capăt, pentru că meciul are 90 de minute. Avem nevoie de suporteri să fie al 12-lea jucător, doar împreună vom reuși,  îi așteptăm să ne susțină și la bine și la greu” a mai spus Măldărășanu.

FC Hermannstadt echipă probabilă: Căzbuz – Butean, Stoica, Găman, Oroian – Balaure, Mino Sota, Biceanu, Dr. Iancu – Paraschiv, G. Iancu.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu

Publică