dan barna parlament

Vicepreședintele Uniunii Salvați România (USR), Dan Barna, a criticat angajarea răspunderii lui Marcel Ciolacu și a coaliției PSD-PNL, afirmând că aceasta va duce la creșterea prețurilor pentru toate produsele, de la brânză la bicicletă. Barna a subliniat că toți românii vor fi afectați direct de această decizie.

„Realitatea este că toate prețurile vor crește… Acesta e rezultatul angajării răspunderii de azi din Parlament pe Legea Creșterii Taxelor a lui Marcel Ciolacu, girată de PSDPNL”, a declarat Barna.

dan barna large

USR se opune ferm acestei măsuri și a anunțat că va face toate demersurile necesare din opoziție pentru a proteja buzunarele românilor. Barna a acuzat PSD-PNL de finanțarea clientelei de partid, sinecurilor, pensiilor speciale și șpăgilor prin această creștere a taxelor, afirmând că partidul „calcă în picioare Constituția”.

În semn de protest, USR a anunțat că, împreună cu Forța Dreptei, va depune o sesizare la Curtea Constituțională împotriva legii de creștere a taxelor și impozitelor, propuse de premierul Marcel Ciolacu.

Participă la discuție

1 Commentariu

Comentariu