continental sibiu, distinsă cu patru premii la gala employer branding

Continental Sibiu, recunoscută ca fiind cel mai dorit angajator din oraș, a fost marea câștigătoare la cea de-a doua ediție a Galei Employer Branding, unde a primit patru premii de prestigiu. Evenimentul, care vizează recunoașterea excelenței în domeniul brandului de angajator, a avut în competiție aproape 170 de proiecte, împărțite în 16 categorii, evaluate de experți de top în employer branding, resurse umane și comunicare.

continental sibiu, distinsă cu patru premii la gala employer branding

La gala care a avut loc pe data de 26 septembrie, Continental Sibiu a fost nominalizată la nu mai puțin de 8 categorii, reușind să obțină premii în 4 dintre ele:


  1. Best Rewards & Recognition Strategy – Continental Sibiu a ocupat primul loc cu programul său de Rewards & Recognition sub numele #PeopleOfContinentalSibiu. Acest premiu subliniază eforturile companiilor de a inova și de a-și adapta strategiile la tendințele actuale ale pieței, punând în același timp accent pe recunoașterea angajaților de excepție.
  2. Special Projects – Compania a fost distinsă cu locul al doilea pentru proiectul #PeopleOfContinentalSibiu – Growing a City in the City. Acest premiu evidențiază inițiativele creative și eficiente de identificare, atragere și dezvoltare a talentelor în cadrul organizațiilor.
  3. Best Use of Technology for Internal Communication – Always On – Continental Sibiu a primit locul al doilea, recunoscându-se astfel companiile care utilizează tehnologia în moduri diverse și inovatoare pentru a îmbunătăți comunicarea internă.
  4. Best Internal Communication Strategy – Always On – Acest premiu a fost acordat pentru strategiile care includ metode inovative de comunicare cu angajații, demonstrând eficiență în abordare.
continental sibiu, distinsă cu patru premii la gala employer branding

Aceste distincții subliniază angajamentul și dedicația Continental Sibiu în a oferi un mediu de lucru excepțional pentru angajații săi, precum și eforturile sale continue de a se adapta și inova în domeniul resurselor umane.

Ultima oră

Comentariul meu